Pereiti į pagrindinį turinį

Žymiojo karnavalo pabaiga pažymėta riaušėmis

2012-02-24 11:35
Žymiojo karnavalo pabaiga pažymėta riaušėmis
Žymiojo karnavalo pabaiga pažymėta riaušėmis / Scanpix nuotr.

Tradicinis Brazilijos San Paulo mieste rengiamas karnavalas, pasak „Prensa Latina“, dėl chuligano išpuolio baigėsi riaušėmis - skelbiant karnavalo nugalėtoją, šis žmogus pakilo į sceną, paėmė nuo teisėjų stalo vokus su balsavimo rezultatais ir juos suplėšė, pranešama lenta.ru svetainėje.

Po to žiūrovai puolė muštis tarpusavyje, vartyti stalus ir daužyti karnavalo dalyvių platformas. Sambos mokyklai „Perola Negra“ priklausanti platforma buvo padegta. Per pusvalandį policija riaušes numalšino, kaltininkas ir dar keturi žmonės buvo suimti.

Chuligano išpuolis, kuris, kaip praneša „Sky News“, priklausė sambos mokyklai „Imperio de Casa Verde“ buvo tik paskata riaušėms kilti. Pradėjus skelbti rezultatus publika energingai piktinosi komisijos nuomone, laikydama šiuos sprendimus neteisingais. Paskelbus dalį rezultatų paaiškėjo, kad mokykla „Imperio de Casa Verde“ nepretenduoja į pirmąją vietą.

Dėl šio įvykio karnavalo nugalėtojas dar nepaskelbtas.

Kartu su San Paulo karnavalu baigėsi ir kitas, kur kas labiau žinomas Brazilijos karnavalas Rio de Žaneire. Šiais metais jame nugalėjo sambos mokykla „Unidos da Tijuca“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų