Pereiti į pagrindinį turinį

Meksikoje sudužus trims mažiems lėktuvams žuvo šeši žmonės, dar dviejų ieškoma

2013-11-20 07:55
BNS inf.
Reuters nuotr.

Trims mažiems lėktuvams per dvi dienas sudužus Meksikoje arba skrendant į tą šalį žuvo šeši žmonės, o dar dar dviejų ieškoma.

Meksikoje registruotas lengvasis lėktuvas „Cessna 150“ antradienio popietę sudužo tuojau po to, kai pakilo iš Minos tarptautinio oro uosto Meksikos įlankos pakrantės mieste Tampike šiaurės rytinėje Tamaulipaso valstijoje. Per avariją žuvo pilotas ir keleivis, nurodė pareigūnai.

Vėliau tą dieną privatus reaktyvinis lėktuvas „Learjet“, pakilęs iš Fort Loderdeilio oro uosto Floridoje ir skridęs į Kosumelio miestą Meksikoje, nukrito Atlanto vandenyne. Pasak vienos JAV pareigūnės, jame buvo keturi žmonės.

JAV Federalinės aviacijos administracijos (FAA) atstovės Kathleen Bergen (Ketlin Bergen) elektroniniame laiške sakoma, kad Meksikoje registruotas „Learjet 35“ nukrito į jūrą po to, kai pakilo iš Fort Loderdeilio Holivudo tarptautinio oro uosto.

JAV Pakrančių sargyba antradienio vakarą paskelbtame pranešime nurodė, kad paieškos operacijos komandos rado to lėktuvo nuolaužas už maždaug 3 kilometrų į šiaurės rytus nuo oro uosto. Kaip pranešama, patvirtinta dviejų žmonių žūtis, o kitų dviejų lėktuve buvusių žmonių tebeieškoma.

Pirmadienį dar vienas pilotas ir keleivis žuvo sudužus nedideliam lėktuvui Meksikos įlankos pakrantės valstijoje Verakruse. Civilinės aviacijos valdyba nurodė, kad Meksikoje registruotas lėktuvas skrido iš šiaurinės Nuevo Leono valstijos ir sudužo Verakruzo kalnuose netoli savo kelionės tikslo – valstijos sostinės Chalapos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų