Pereiti į pagrindinį turinį

Nyderlanduose siaučiant smarkiai audrai žuvo vienas žmogus

2013-10-28 13:56
BNS inf.
Reuters nuotr.

Amsterdame smarkaus vėjo išverstas medis pirmadienį užmušė vieną moterį, pranešė policija, perspėjusi žmones likti namuose, kai stipri audra užgriuvo Angliją, Prancūziją ir Nyderlandus.

„Žuvo viena moteris – nežinome, kokio ji amžiaus, – Amsterdamo policijos atstovas Nabilas Ou-aissa (Nabilas Vu-aisa) sakė naujienų agentūra AFP. – Ji ėjo prie Herengrachto (centrinio kanalo), kai užvirto medis. Su ja buvęs vyras išvežtas į ligoninę.“

Dar vienas žmogus buvo sunkiai sužalotas, kai medis užvirto ant jo automobilio Amsterdame, nurodė nacionalinė naujienų agentūra ANP, iš pradžių paskelbusi, kad tas asmuo žuvo.

Dėl audros buvo sustabdyti visi traukinių reisai iš Amsterdamo centrinės stoties ir į ją, informavo nacionalinė geležinkelių bendrovė NS.

Taip pat buvo sustabdyti traukiniai, kursuojantys tarp Amsterdamo ir netoliese esančio Schipholio tarptautinio oro uosto.

Pačiame oro uoste, kuris yra ketvirtas judriausias Europoje ir kasdien aptarnauja 120–140 tūkst. keleivių, daugelis skrydžių į Europos miestus buvo atidėti arba atšaukti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų