Pereiti į pagrindinį turinį

Australų pareigūnai gavo nuolaužų, galimai priklausančių Malaizijos lėktuvui

2016-09-12 14:30
BNS inf.

Vienas amerikiečių tyrėjas mėgėjas pirmadienį Australijos pareigūnams perdavė nuolaužas, kurios gali būti 2014 metais dingusio Malaizijos lėktuvo, ir sakė, kad keli fragmentai yra pajuodę nuo ugnies, todėl gali būti, kad tame reisu MH370 skridusiame lėktuve staiga kilo gaisras.

Scanpix nuotr.

„Malaysia Airlines“ lėktuvo „Boeing 777“ likimas buvo paslaptis nuo pat 2014 metų kovo 8 dienos, kai jis su 239 keleiviais ir įgulos nariais dingo pakeliui iš Kvala Lumpūro į Pekiną.

Manoma, kad jis nukrito Indijos vandenyno pietuose, dėl nepaaiškinamos priežasties nukrypęs nuo kurso. Nelaimės vieta taip ir nebuvo rasta, nors Australijos vakarų pakrančių vandenyse buvo intensyviai ieškoma.

Australijos transporto saugumo biuras (ATSB), kuris koordinuoja paieškas, pranešė, kad amerikietis Blaine'as Gibsonas (Bleinas Gibsonas) pirmadienį perdavė tam tikras nuolaužas.

„Siekiame Malaizijos pareigūnų patarimo dėl to, kaip jie norėtų tęsti tyrimą“, – sakė ATSB atstovas.

B. Gibsonas, teisininkas iš Sietlo, kuris bandydamas atskleisti MH370 paslaptį keliavo po visą pasaulį, vietos reporteriams sakė, kad tarp tų nuolaužų, kurios neseniai buvo išmestos į krantą Madagaskare, yra objektas, panašus į vidaus panelį.

Jis ir anksčiau yra perdavęs pareigūnams savo radinių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų