Pereiti į pagrindinį turinį

Bangladeše nukritus krovininiam lėktuvui žuvo trys ukrainiečiai

2016-03-09 15:39
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Bangladeše trečiadienį į jūrą netoli kranto nukritus krovininiam lėktuvui, žuvo trys ukrainiečiai, vienas sunkiai sužeistas, pranešė pareigūnai.

Vos pakilęs iš Koks Bazaro kurorto šalies pietryčiuose, lėktuvas nukrito į Bengalijos įlanką, žuvo trys iš keturių įgulos narių.

Bangladešo karo laivyno ir pakrančių apsaugos laivai bei patrulinis lėktuvas buvo pasiųsti į gelbėjimo operaciją – netrukus buvo iškelti žuvusieji, o sužeistasis nugabentas į ligoninę, sakė naujienų agentūrai AFP vietinės policijos viršininkas Aslamas Hossainas (Aslamas Hoseinas).

„Sužeistasis ukrainietis paguldytas į geriausią ligoninę Čitagongo mieste; jis dabar intensyvios terapijos skyriuje“, – sakė jis ir dar pridūrė, kad sužeistojo būklė sunki.

„Lėktuvas An-26, kurį eksploatavo privati firma „True Aviation“, buvo naudojamas gyvoms krevetėms gabenti; jo gedimas įvyko netrukus po starto, mėginta grįžti į oro uostą ir tūpti avariniu būdu, bet lėktuvas nenutūpė“, – sakė Koks Bazaro oro uosto vadybininkas Sadhonas Kumaras Mohanta.

„Po pirmojo pranešimo apie gedimą praėjus kelioms akimirkoms ryšys su pilotais nutrūko, paskui mes išgirdome, kad jis sudužo už maždaug 10 kilometrų nuo Koks Bazaro“, – sakė jis.

An-26 yra Ukrainoje gamintas dviejų variklių turbopropelerinis lėktuvas; tokio tipo orlaivius krovinių gabenimui naudoja ir kariškiai, ir civiliai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų