Indas virtuviniu peiliu išžudė visą savo šeimą

  • Teksto dydis:

Indijos finansų sostinėje Mumbajuje vienas 35-erių vyriškis įtariamas virtuviniu peiliu nužudęs 14 savo šeimos narių, tarp kurių buvo ir septyni vaikai, tada pats nusižudė, pranešė sekmadienį policija.

Pasak policijos, šis nusikaltimas padarytas šeštadienį vakare giminaičiams susirinkus į pobūvį vieno jų namuose Tanėje, apie 32 km nuo Mumbajaus.

„Užpuolikas, Hasninas Anwaras Warekaras (Hasninas Anvaras Varekaras), perrėžęs gerkles savo giminaičiams ir abiem savo tėvams, pasikorė“, – sakė naujienų agentūrai AFP Tanės policijos atstovas Gajananas Laxmanas Kabdule (Gadžananas Laksmanas Kabdulė).

Vienintelė likusi gyva H.A.Warekaro sesuo nuvežta į ligoninę. Kaimynai, išgirdę pagalbos šauksmą po vidurnakčio iškvietė policiją.

„Mes vis dar negalime prakalbinti vienintelės likusios gyvos 21-erių merginos, kuri yra užpuoliko sesuo, nes ji sunkiai traumuota guli miesto ligoninėje“, – sakė G.L.Kabdule.

Pasak vietinės žiniasklaidos, užpuolikas regis buvo į maistą įmaišęs migdomųjų. Tačiau laikraštis „Indian Express“ rašo, kad privačioje firmoje Mumbajuje dirbęs diplomuotas buhalteris savo aukas nužudė, kai giminaičiai visi liko nakvoti tuose namuose.

„Pirminis tyrimas rodo, kad kaltinamasis užrakino visas duris, išžudė miegančius savo artimuosius peiliu, kurį radome greta jo kūno“, – sakė laikraščiui Tanės policijos komisaras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

opa!

opa! portretas
o gal virdulis?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių