Indijoje moterį išžagino grupė pareigūnų policijos nuovadoje

Indijoje viena moteris ketvirtadienį pareiškė, kad policijos nuovadoje ją išžagino keturi pareigūnai, ir tai būtų dar vienas šokiruojantis lytinis nusikaltimas Utar Pradešo valstijoje.

Moteris tvirtina, kad vėlai pirmadienį nuėjo į policijos nuovadą Hamirpuro rajone prašyti paleisti jos vyrą, bet buvo užpulta.

„23 val. 30 min., kai kabinete nieko nebuvo, inspektoriaus pavaduotojas nusivedė mane į savo kabinetą ir policijos nuovadoje mane išžagino“, – pasakojo ji CNN-IBN.

Trečiadienį moteris dėl to užpuolimo, kuris esą įvyko dėl to, kad ji atsisakė sumokėti kyšį už savo vyro paleidimą, pateikė skundą aukšto rango pareigūnui.

„Procedūros bus laikomasi, nukentėjusioji pateikė skundą ir kaltieji netrukus bus areštuoti“, – sakė Hamirpuro policijos pareigūnas Virendra Kumaras Shekharas (Virendra Kumaras Šekharas).

Inspektoriaus pavaduotojas Balbiras Singhas sakė, kad baudžiamoji byla iškelta iš viso keturiems tos nuovados pareigūnams.

Tai naujausias nusikaltimas iš virtinės siaubingų išžaginimų ir nužudymų Utar Pradeše – daugiausiai gyventojų turinčioje Indijos valstijoje, kurios vyriausiasis ministras Akhileshas Yadavas (Akhilešas Jadavas) patiria vis didesnį politinį spaudimą dėl to, kaip užtikrina įstatymą ir tvarką.

Praėjusio mėnesio pabaigoje dvi mergaitės, 12 ir 14 metų, savo kaime buvo kelių vyrų išžagintos ir pakartos. Jos buvo užpultos, kai naktį nuėjo į lauką nusišlapinti, nes jų namuose nėra tualeto.

Mergaičių artimieji protesto vardan kelias valandas nenukabino jų kūnų nuo medžio ir tvirtino, kad policija nesiėmė veiksmų prieš užpuolikus, nes aukos priklausė žemai kastai.

Trečiadienį Utar Pradeše buvo rasta ant medžio pakarta 45 metų moteris, kuri, kaip teigia jos šeima, buvo išžaginta ir nužudyta.

Vienas policijos pareigūnas sakė, kad dėl to nusikaltimo, kuris buvo įvykdytas keli kilometrai nuo aukos namų Bahraičo rajone, apklausiami penki vyrai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių