Pereiti į pagrindinį turinį

Nicoje nuteistas vyras, pardavinėjęs po teroro atakos surinktus daiktus

Kai kuriems nėra nieko švento. Trečiadienio vakarą Nicos tribunolas nuteisė vyrą, kuris internete bandė parduoti įvairius daiktus, surinktus po teroristo išpuolio liepos 14-ąją Anglų promenadoje, kuris nusinešė 84 gyvybes.
 

39-erių miesto gyventojui skirta 10-ies mėnesių laisvės atėmimo bausmė ir ketintų parduoti daiktų konfiskavimas.

Iš svetimo skausmo bandęs pasipelnyti vyras buvo operatyviai surastas pareigūnų, nes savo skelbime, patalpintame skelbimų puslapyje „Le Bon Coin“ parašė ir asmeninį telefoną. „Liepos 14-osios žudynių daiktai, kaina derinama“ – toks makabriškas skelbimas pasirodė jau liepos 18-ąją, kuomet dar daugybė žmonių po tragiškos nakties laikyti dingę be žinios ir ne visos aukos buvo identifikuotos. Prie skelbimo buvo prisegtos trys nuotraukos: žiedo, akinių ir vėliavos. Pardavėjas pažymėjo, kad įvairių daiktų turi per dvidešimt, o jų nuotraukas atsiųs paprašytas.

Atlikus kratą jo namuose iš tiesų rasta nemažai įtarimą sukėlusių daiktų. Pričiuptas vyras, kuris po motociklo avarijos liko neįgalus, neigė, kad pasinaudodamas tuo apokaliptiniu chaosu pasisavino tragiškos šventės dalyvių, sužeistųjų ar net aukų daiktus.

Jis bandė įtikinti, kad visi daiktai priklauso šeimai, o žiedą jo motina padovanojo seseriai. Visgi tokių argumentų teismui nepakako.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų