Pereiti į pagrindinį turinį

Nužudytos manekenės R. Steenkamp pusseserė: O. Pistorius turi sumokėti

2014-10-16 10:20
AFP-BNS inf.
Reuters nuotr.

Nužudytos manekenės Reevos Steenkamp (Revos Stenkamp) pusseserė ketvirtadienį su ašaromis prašė, kad Oscaras Pistorius (Oskaras Pistorijus) „sumokėtų už tai, ką padarė“, kaltintojams siekiant užtikrinti, kad parolimpinio sporto žvaigždė sėstų į kalėjimą.

Vos tramdydama ašaras, drebančiu balsu Kim Martin per teismo posėdį dėl bausmės sportininkui paskyrimo sakė, jog „labai bijo“ O.Pistoriaus ir netiki, kad jo atsiprašymas už jos brangios pusseserės nužudymą buvo nuoširdus.

„Pistoriui reikia sumokėti už tai, ką jis padarė, už Reevos gyvybės atėmimą, už tai, ką jis padarė mano dėdei, mano tetai ir likusiems mano šeimos nariams“, – sakė ji.

„Mano šeima nėra keršto siekiantys žmonės, mes tik jaučiame, kad už žmogaus gyvybės atėmimą, už žmogaus, esančio už durų, neginkluoto, nepavojingo, nušovimą, reikia skirti pakankamą bausmę, – kalbėjo ji. – Visi čia nukentėjo ir aš tikrai manau, kad mums reikia pasiųsti žinią visuomenei, kad negalima to daryti ir išsisukti“.

O.Pistorius buvo pripažintas kaltu dėl R.Steenkamp netyčinio nužudymo 2013 metų Šv.Valentino dieną.

Bausmė jam gali būti skirta jau penktadienį, bet įstatymai už netyčinį nužudymą nenumato privalomos minimalios bausmės, tad teisėja Thokozile Masipa (Tokozilė Masipa) turės spręsti, ar jis sės į kalėjimą, ar liks laisvas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų