Paryžiuje reido vietoje rastas trečios aukos kūnas

  • Teksto dydis:

Trečios aukos palaikai buvo rasti po nuolaužomis nuniokotame bute viename Prancūzijos sostinės priemiestyje, kuriame įtariamas Paryžiaus teroro atakų sumanytojas buvo nukautas per įnirtingą susišaudymą su policija, penktadienį pranešė prokurorai.

Žuvusios moters lavonas buvo rastas bute, kuriame kita moteris susisprogdino per trečiadienį paryčiais surengtą reidą. Policija ten taip pat nukovė praeitą penktadienį Paryžiuje siautėjusių džihadistų numanomą vadeivą Abdelhamidą Abaaoudą (Abdelhamidą Abaudą).

Prokurorai nurodė taip pat radę rankinę, kurioje buvo A.Abaaoudo pusseserės Hasnos Ait Boulahcen (Hasnos Ait Bulahsen) – numanomos mirtininkės sprogdintojos – pasas.

Skelbiama, kad Paryžiuje pražūtingas surengusios kuopelės įtariamas lyderis A. Abaaoudas buvo nufilmuotas vienos metropoliteno stoties apsaugos kamerų skerdynių naktį, penktadienį nurodė vienas policijos šaltinis.

Kamerų įrašuose matoma, kad A.Abaaoudas, kuris buvo nukautas trečiadienį per policijos reidą viename bute, lankėsi Krua de Šavo metropoliteno stotyje rytiniame Montrėjaus rajone.

Tas įrašas susieja A.Abaaoudą su automobiliu „Seat“, kuris buvo rastas netoli minėtos stoties po to, kai džihadistai juo pasinaudojo, atakuodami barus ir restoranus, nukaudami dešimtis žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių