Pereiti į pagrindinį turinį

Po išpuolio Tuniso muziejuje rasta ispanų pora

2015-03-19 13:21
AP-AFP-BNS inf.
AFP nuotr.

Ispanijos užsienio reikalų ministras sakė, kad du ispanai, kurie išgyveno teroro išpuolį Tuniso nacionaliniame muziejuje, visą naktį praleido pasislėpę pastate.

Jose Manuelis Garcia- Margallo (Chosė Manuelis Garsija-Margaljas) nurodė, kad Juanas Carlosas Sanchezas (Chuanas Karlosas Sančezas) ir penktą mėnesį nėščia Cristina Rubio (Kristina Rubijo), atsirado išaušus ketvirtadieniui.

Šiuos du ispanus, kurie buvo rasti nenukentėję, vienas muziejaus darbuotojas paslėpė pastato kabinete per trečiadienį keturias valandas trukusį užpuolikų, vilkėjusių karines uniformas, siautėjimą.

J.M.Garcia-Margallo žurnalistams Valensijoje sakė, kad poros visą naktį ieškojo Ispanijos konsulato ir policijos pareigūnai. Jie nebuvo įtraukti nei į 23 žuvusiųjų, nei išsigelbėjusiųjų per išpuolį Bardo muziejuje Tunise sąrašus.

Pasak ministro, per išpuolį žuvusi kita ispanų pora šventė savo vestuvių 50-ąsias metines ir šia proga pirmą kartą išvyko į užsienį iš Ispanijos. Į Tunisą atvyksta du žuvusios poros vaikai su advokatu atsiimti žuvusių tėvų palaikų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų