Rusijoje kaktomuša susidūrė mikroautobusas ir sunkvežimis, žuvo 10 žmonių

  • Teksto dydis:

Rusijos pietvakariuose 10 žmonių žuvo trečiadienio rytą, kai keleivius vežęs Ukrainoje registruotas mikroautobusas kaktomuša susidūrė su sunkvežimiu netoli sienos su Ukraina.

Ši avarija Belgorodo srityje už maždaug 40 km nuo sienos su Ukrainos šiaurės rytine Charkovo sritimi įvyko, kai mikroautobusas išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su sunkvežimiu "KamAZ", sakoma Belgorodo srities policijos pranešime.

"Trečiadienį apie 7 val. Sovetskojės kaime Aleksejevsko rajone Belgorodo srityje mikroautobuso su Ukrainos numeriais, vežusio 14 keleivių - veikiausiai ukrainiečių - vairuotojas dėl nežinomų priežasčių išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, - Rusijos naujienų agentūra "Interfax" citavo neįvardytą Vidaus reikalų ministerijos šaltinį.

"Tuo metu (priešpriešine) juosta važiavo trys sunkvežimiai "KamAZ". Dviejų pirmųjų sunkvežimių vairuotojai sugebėjo išvengti susidūrimo, bet trečiojo "KamAZ" vairuotojui nepavyko to padaryti", - sakė šaltinis.

Per susidūrimą žuvo 10 žmonių, tarp jų mikroautobuso vairuotojas, o dar šeši, tarp jų sunkvežimio vairuotojas, buvo sužeisti ir hospitalizuoti, nurodė policija.

Vienas policijos šaltinis naujienų agentūrai "RIA Novosti" sakė, kad tas mikroautobusas važiavo iš Ukrainos rytinės Luhansko srities, kurios dalį kontroliuoja prorusiški separatistai. Agentūras pašnekovas nurodė, kad keleiviai buvo Ukrainos piliečiai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių