Rusų karo laivas praplaukė Bosforo sąsiauriu į Siriją

  • Teksto dydis:

Rusijos karo laivas „Mirage“ penktadienį praplaukė Bosforo sąsiauriu pakeliui į Viduržemio jūrą paremti Rusijos bombardavimų kampaniją Sirijoje, pranešė AFP reporteriai.

Iš Sevastopolio bazės Kryme ketvirtadienį išplaukusi korvetė leidosi į misiją kitiems jūrų laivyno laivams apsaugoti nuo priešiškų antvandeninių ir povandeninių karo laivų.

Pasak reporterių, praplaukiančiame sparnuotųjų raketų paleidimo sistemomis ir artilerija apginkluotame laive matyti rusų karo jūrininkai.

Šis laivas buvo panaudotas 2008 metais dėl Pietų Osetijos kilusiame Rusijos kare su Gruzija.

Rusijos karo laivynas pirmą kartą sparnuotosiomis raketomis atakavo objektus Sirijoje pernai spalį iš Kaspijos jūros, paskui – gruodį iš povandeninio laivo Viduržemio jūroje.

Pastaruoju metu, kai Maskva suintensyvino savo operacijas Sirijoje, Bosforo sąsiauriu į abi puses praplaukia dešimtys rusų karo laivų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
laikų. Rusija bombizombina Siriją su senomis bombomis nes neturi JDAM arba lazerinių bombų, todėl daro kovrovas bombizombijas be jokio tikslumo ir tokių būdu pasidarė musulmonų pasaulio priešu No. 1 !.

DJ

DJ  portretas
Tipo čia naujiena ? Rusijos laivai ten pastoviai plaukia per Bosforą nes grįžta į savo bazes Juodojoje jūroje ir turi kažkokį seną drachlą lėktuvnešį kuri retai naudoja nes yra per brangu ir dažnai genda ! Ji net negali lygintis su Anglija, o juo labiau su Amerika nes pas ja viskas su sene nuo SS la

jankis

jankis portretas
praplaukė ir praplaukė,o amerikonai tegu dasiveja ir aploja,kaip ir lietuvos šuniukai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių