Tenerifėje sugriuvus penkiaaukščiui žuvo mažiausiai du žmonės

  • Teksto dydis:

Ispanijos gelbėtojų tarnybų darbuotojai penktadienį ištraukė antro žuvusio žmogaus kūną iš ankstesnę dieną sugriuvusio penkių aukštų namo nuolaužų Tenerifėje, populiarioje Kanarų kurortinėje saloje.

Kiti devyni iš 28 žmonių, gyvenusių tame name prieš vieno populiariausių Tenerifės paplūdimių, iki šiol nėra rasti, nurodė pareigūnai, todėl baiminamasi, kad aukų dar gali padaugėti.

Nenuilstamai darbavęsi visą naktį gelbėtojai „rado antrą žuvusį žmogų – moterį, kurios amžius dar nenustatytas“, – sakoma vietos tarnybų pranešime.

Trys žmonės, tarp jų vienas 28 metų italas, kuriam buvo lūžusi ranka, buvo ištraukti iš po nuolaužų ketvirtadienio vakarą, o du iš jų teko hospitalizuoti.

Tas pastatas, esantis Tenerifės pietiniame kurortiniame rajone Los Kristianose, sugriuvo apie 9 val. 30 min. vietos (11 val. 30 min. Lietuvos) laiku dėl kol kas neaiškių priežasčių.

Tenerifė, kuri yra didžiausia iš Ispanijai priklausančių Kanarų salų, yra netoli Afrikos šiaurės vakarinių krantų ir pritraukia daug britų turistų pensininkų. Jis taip pat yra pamėgę vokiečių turistai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių