Pereiti į pagrindinį turinį

Žuvusiųjų griuvusioje Pakistano mečetėje padaugėjo iki 24

2014-09-10 06:34
AFP-BNS inf.
AFP nuotr.

Žmonių, žuvusių Pakistane sugriuvus mečetei, skaičius padidėjo iki 24, trečiadienį pranešė gelbėtojai, ištraukę iš griuvėsių daugiau lavonų.

Tikintieji žuvo, kai antradienį įgriuvo Lahore šalies rytuose esančios mečetės stogas. Mečetėje popiečio maldai buvo susirinkę maždaug trys dešimtys žmonių.

Ta mečetė stovėjo skurdžiame Darogavalos rajone siauromis ir užkimštomis gatvelėmis.

„Žuvusiųjų per šį incidentą skaičius dabar yra 24. Žuvusių tikinčiųjų amžius yra nuo 15 iki 35 metų“, – sakė gelbėtojų tarnybos pareigūnas Mohammedas Rashidas (Mohamedas Rašidas).

„Iš griuvėsių taip pat ištraukėme septynis rimtai sužeistus žmones“, – sakė jis.

Rajono administracijos vadovas Mohammedas Usmanas (Mohamedas Usmanas) žurnalistams sakė, kad žuvusieji ir sužeistieji buvo rasti per 13 paieškos valandų ir kad gelbėjimo operacija tęsis tol, kol bus išvalyti griuvėsiai.

„Kaip teigia vietos gyventojai, atrodo, kad rasti beveik visi žmonės, bet mes dirbsime toliau, kol bus pašalintos visos nuolaužos ar visos abejonės (dėl griuvėsiuose galinčių būti žmonių)“, – sakė M.Usmanas.

Kaip manoma, prie šios nelaimės prisidėjo pastarojo meto musoniniai lietūs, kurie sukėlė potvynius Pakistano Kašmyro regione ir Pandžabo valstijoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų