101 metų vokietė per karantiną pabėgo iš senelių namų

Vokietijoje 101 metų moteris išsmuko iš senelių namų šalies šiaurėje norėdama aplankyti dukrą per jos gimtadienį, paskelbė policija.

Sumani senolė paspruko pro senelių namų avarinį išėjimą, bet ieškodama dukters namų pasiklydo priemiestyje, antradienį pranešė Braunšveigo policija.

Gavę pranešimą pareigūnai nuvyko į tą priemiestį ir surado moterį, kuri pareiškė, kad gyvena su savo dukra. Vis dėlto policininkai ja nepatikėjo.

Jiems nuvykus į dukters namus ši paaiškino, kad motina į senelių namus persikėlė vos prieš dvi savaites ir „baisiai jos ilgisi“.

Pasak policijos, senolei buvo leista pamatyti dukterį – saugiu atstumu pro policijos patrulinio automobilio langą – o tada ji buvo nuvežta atgal į senelių namus.

Visoje Vokietijoje daugiau kaip dvi savaites galioja karantinas, draudžiami daugiau kaip dviejų žmonių susibūrimai viešose vietose, nedirba dauguma kompanijų ir įstaigų.

Senelių namai, siekiant apsaugoti rizikos grupėje esančius jų gyventojus, uždaryti lankytojams.

Praėjusią savaitę Braunšveigo prokurorai patvirtino atliekantys tyrimą dėl 22 žmonių mirties nuo koronaviruso Volfsburgo senelių namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DDD

DDD portretas
Šimtametė, bet širdyje jauna....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių