Aiškėja daugiau detalių dėl Danijos premjerės užpuolimo

Dar vienas išpuolis prieš aukštas pareigas užimantį politiką. Penktadienio vakare Danijos premjerę prie vienos aikštės Kopenhagoje užpuolė nepažįstamasis. Teigiama, kad vyras politikei kumščiu stipriai trenkė į dešinį žastą ir moteris parkrito. 

Vėliau pranešta, kad premjerė Mette Frederiksen rimtai nesužeista, tik skundžiasi kaklo ir galvos skausmais. Politikę įvykis esą labai sukrėtė.  

39-erių metų nusikaltėlis iš karto sulaikytas. Šeštadienį jis stojo prieš teismą. Danijos spauda praneša, kad vyras yra Lenkijos pilietis, nuo 2019-ųjų metų gyvenantis Danijoje, šiuo metu nuomojasi kambarį.  

Įvykio metu jis, teigiama, buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir narkotikų. Vyras tikina žinantis, kad moteris, kuriai trenkė, yra Danijos premjerė. Tačiau paties įvykio jis esą neprisimena ir kaltės nepripažįsta. Teisme tvirtino manantis, kad politikė gerai atlieka savo darbą. Bet jis lieka suimtas iki birželio 20 dienos.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Prieš šią savaitę vykstančius Europos Parlamento rinkimus Vokietijoje buvo įvykdyta daugybė išpuolių prieš įvairaus politinio spektro europarlamentarus ir dalyvaujančiuosius rinkimų kampanijoje. 

Rimčiausias pastarojo meto išpuolis prieš aukštas pareigas užimantį politiką įvykdytas gegužės 15-tąją dieną Slovakijoje. Į šalies premjerą Robertą Ficą šauta kelis kartus, kai jis sveikinosi su žmonėmis po išvažiuojamojo vyriausybės posėdžio. Pasikėsinimą nužudyti išgyvenęs politikas po išpuolio nuskraidintas į ligoninę, jam atliktos kelios operacijos.  

Neseniai R. Fico kreipėsi į visuomenę, atleido į jį šovusiam žinomam 71-erių poetui ir pažadėjo netrukus grįžti į darbus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

RICHARD

RICHARD portretas
komunistes merkel sovietinis valkata,,,apsimeta durnium kad nieko neprisimena,,,2015 visi putino ir merkel banditai kurie zude ,prievartavo ,ir furom traiske zmones vokietijoj,tipo irgi buvo durniai,,,juk sene merkel sake,,,,,"jie durni,,,jie ligoniai";;;va sitas irgi teisinasi pagal kgb instrukcija

Tiesiog degradas

Tiesiog degradas portretas
valkata.Pist lauk visas migrantines skruzdėles, tiek iš Danijos,tiek iš visų EU šalių!... Aš ,matyt,"dešinysis radikalas",cha . ..

Isvada

Isvada portretas
Imigrantai-slavai, turi buti isgrusti i savo tevynes. Nera ko sitai priedermei bastytis po svetimus krastus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių