Anglijos tvenkinyje rastas jaunos daugiavaikės lietuvės kūnas: prašo tautiečių pagalbos

  • Teksto dydis:

Sekmadienį policija įvardijo Rytų Anglijos miesto parko tvenkinyje rastos negyvos moters tapatybę. Tai – jauna lietuvė, daugiavaikė mama. Neabejojama, kad ji nužudyta.

Nedideliame Brandono miestelyje, esančiame už 20 mylių į Pietus nuo King’s Lynno, negyva moteris rasta ankstų praėjusio penktadienio rytą – jos kūnas prieš 7 val. pastebėtas nedideliame vandens telkinyje vietos parke.

Pirminiais duomenimis, moteris yra nužudyta, tikslesnes mirties priežastis aiškinasi ekspertai.

Sekmadienį vakare Suffolko policija patvirtino, kad velionė – 35 metų lietuvė Eglė Vengalienė, gyvenusi tame pačiame miestelyje.

Skelbiama, kad penktadienį po pietų sulaikytas 46 metų vyras, kuriam po apklausos pareikšti įtarimai žmogžudyste. Jis buvo pažįstamas su mirusiąja. Įtariamojo tapatybė kol kas neatskleidžiama, Ipswicho Magistratų teismas leido jį sulaikyti ilgesniam laikui.

Pradėjus tyrimą ieškomi liudininkai, kurie galėjo matyti lietuvę paskutinėmis jos gyvenimo dienomis.

Su didžiulį likimo smūgį patyrusia Eglės Vengalienės šeima dirba specialiai tokiems atvejams apmokyti pareigūnai.

Teigiama, kad po moters mirties našlaičiais liko penki vaikai.

Netoli kūno radimo vietos sekmadienį buvo padėta gėlių ir užuojautos rašteliai.

Anglijos lietuvių bendruomenė organizuoja finansinės pagalbos moters šeimai rinkimą – viešame skelbime tautiečių prašoma prisidėti prie palaikų pargabenimo į Lietuvą ir laidojimo. 

„Užuojautą reiškiame Spundzevičių šeimai Anglijoje netekus mylimos dukros ir sesės Eglės. Be mamos liko penki vaikučiai. Šiandien sunku surasti žodžius, kuriais galėtume Jus paguosti. Reiškiame Jums, Jūsų šeimai ir artimiesiems visokeriopos stiprybės, vilties ir tikėjimo. Ir prašome visų lietuvių finansinės pagalbos pargabenti kūną į Lietuvą“, – rašoma socialiniame tinkle pasidalytame įraše.


Norėdami finansiskai prisidėti prie Eglės laidojimo išlaidų, galite tai padaryti pervesdami paramą:

Sąsk. nr. LT307044000615614523

Gavėjas: Žilvinas Spundzevičius

Pay Pal: JR8T2RALG25VQ, aukse.spundzeviciene@gmail.com

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/anglijoje-nuzudytos-lietuves-seima-praso-pagalbos?fbclid=IwAR1Y5FhU7uw6Ca7bQeP5BxfjtlF1quOGlHwgadwQVJTHdpanV1u04aMUIZs



NAUJAUSI KOMENTARAI

savivaldybė

savivaldybė portretas
iš kurios savivaldybės išvyko (jei tebebuvo Lietuvos pilietė) ar kurioje gyvena jos laidotuves organizuojantys artimieji, ta savivaldybė ir skiria pinigų kūno pargabenimui...

Anonimas

Anonimas portretas
Kodėl tie «anglai» vis prašo pinigų laidotuvėms ? Kodėl neprašo lietuviai ? Negi gyvena nuo algos iki algos, viską prašvilpia ir nieko nesusitaupo ? Net laidotuvėms......banditas, pripjautas dėl narkotikų, irgi jų «neturėjo»..

anonimui

anonimui portretas
vienas tailande,kitas indijoj,trecias pravenuose,ketvirtas bangladese,o penkto nepazistu
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių