Baisiausias motinos košmaras: užuot atvežęs džiaugsmą, kurjeris atvežė... mirtį

  • Teksto dydis:

Šią dėžę su lėlėmis barbėmis vienos įmonės kurjeris turėjo atvežti kaip Kalėdų dovaną. Bet užuot atvežęs džiaugsmą, atvežė mirtį, pasakojama LNK reportaže.

Kurjeris pagrobė septynmetę mergaitę. Mama sukrėsta.

„Lapkričio 30-ąją kurjeris įvažiavo į mano dukters tėvo sklypą pristatyti siuntinio, kuris turėjo būti kalėdinė dovana dukrai. Tai – barbės iš serijos „Tu gali būti, kuo nori“. Bet iš mano dukters buvo atimta galimybė augti ir tapti, kuo ji svajoja. Šioje su meile užsakytoje dovanoje yra tai, ko ji niekada negaus“, – jautriai žodžius rinko aukos mama Maitlyn Gandy.

Mergaitė galop rasta negyva praėjus porai dienų po to, kai buvo pranešta apie jos dingimą iš tėvo ir pamotės namų Teksaso valstijoje, mažiau kaip 500 gyventojų turinčiame miestelyje.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Daugiau niekada nebepamatysiu jos mėlynų akių ir šypsenos, niekada nebeišgirsiu, kai ji sako: „Myliu tave, mama“. Iš manęs galimybę stebėti, kaip ji auga atėmė vyras, kuriuo visi turėjo pasitikėti, kad jis atliks vieną paprastą užduotį – pristatys Kalėdų dovaną ir išvyks. Po Kalėdų atostogų turėjau parsivežti dukrelę namo į Oklahomą. Dabar ji bus kremuota ir namo grįš urnoje“, – nesulaikydama ašarų kalbėjo nužudytos mergaitės mama.

Siuntų pristatymo vairuotojas suimtas. Jam gresia ilgi metai už grotų dėl pagrobimo sunkinančiomis aplinkybėmis ir vaiko nužudymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kam mums, ne mūsų šalies nusikaltimai.Visai nedomina ir neliūdina.Užtenka šudą kabinti ant nosies.

Irena

Irena portretas
O kur mirties bausme ,,tėvui,,ir pamotei,ar ne per ilgai suaugę žemėje sėdi ir seniai,negalima grąžinti mirties bausmės,ar nėra kam jos vykdyti,o kiek gavo vaiko ,,tėvas,,ko nerašo,issigimelio gaila,o kur snukiu nuotraukos

>Tadas...

>Tadas... portretas
Galima sugalvoti ir rimtesniu bausmiu, bet demokratai neleis... ;)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių