Bolivudo superžvaigždei A. Bachchanui ir jo sūnui diagnozuota COVID-19

Bolivudo superžvaigždei Amitabhui Bachchanui (Amitabhui Bačanui) ir jo sūnui testais nustatytas naujasis koronavirusas, jie su vidutinio sunkumo simptomais paguldyti į ligoninę Mumbajuje, sakoma sekmadienį paskelbtame privačios Nanavati (Nanavačio) ligoninės pareiškime.

Jame nurodoma, kad 77 metų A. Bachchano būklė stabili, jis izoliuotas. Šeštadienį pats aktorius tviteryje parašė, kad jam testais nustatytas koronavirusas, ir paprašė žmonių, bendravusių su juo per pastarąsias 10 dienų, pasitikrinti.

Jo 44 metų sūnus Abhishekas Bachchanas (Abhišekas Bačanas) šeštadienį vakare tviteryje pranešė, kad buvo paguldytas į ligoninę jam diagnozavus COVID-19.

„Mes abu su vidutinio sunkumo simptomais paguldyti į ligoninę. Visų prašau... nepanikuoti“, – pridūrė jis.

Vyresnysis Bachchanas per pastaruosius penkis dešimtmečius yra suvaidinęs daugiau kaip 200 Indijos filmų. Jis taip pat yra buvęs politikas ir televizijos laidų vedėjas.

Bachchanai dažnai pavadinami pirmąja Bolivudo šeima. Vyresniojo Bachchano žmona Jaya (Džaja) taip pat yra aktorė, vienu metu buvo parlamento nėra. Jų sūnus ir marti, 1994 metų „Mis Pasaulis“ Aishwarya Rai Bachchan (Aišvarja Rai Bačan), taip pat yra Bolivudo superžvaigždės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bolovudas

Bolovudas  portretas
Labai skanus patiekalas!.Ir valgomas,jis,su geriebene!!!....

o kas per daiktas tas

o kas per daiktas  tas   portretas
,,BOLIVUDAS,,, ir su kuom jis valgomas....???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių