Buvęs JK slaptosios žvalgybos vadovas: 2023-aisiais V. Putino neliks gyvo

  • Teksto dydis:

Buvęs JK slaptosios žvalgybos tarnybos Mi-6 vadovas Richardas Dearlove teigė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas netrukus ne savo noru „išvažiuos į sanatoriją“, paskui neteks valdžios, o 2023 metais jo nebebus gyvo, skelbia UNIAN.

Apie tai pranešė vokiečių leidinys „Frankfurter Rundschau“. Pasak buvusio Mi-6 vadovo, gali būti, kad V. Putinas pasitrauks iš Rusijos prezidento posto iki kitų metų. Tačiau esą ne dėl karo Ukrainoje, o dėl sveikatos būklės.

Netrukus V. Putinas gali būti išsiųstas į sanatoriją. Anot R. Dirlavo, tada jis nebeis Rusijos prezidento pareigų ir praras valdžią. „Nemanau, kad V. Putinas 2023 metais bus gyvas“, – spėjo buvęs Mi-6 vadovas.

R. Dearlove taip pat svarstė, kas pakeis V. Putiną jam mirus. Naujuoju Rusijos prezidentu esą gali tapti šalies saugumo tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas.

„Jei mano tezė pasitvirtins, V. Putinas pasislėps sanatorijoje, o N. Patruševas užims jo vietą poste. Gali būti, kad šis pasikeitimas bus nuolatinis“, – įsitikinęs JK žvalgybos vadovas.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeVladimiras Putinasrusijos prezidentasnegyvas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių