Dar vieną rusų laivą pasiuntė n****i: jei trūksta kuro, naudokitės irklais

  • Teksto dydis:

Internete plinta vaizdo įrašas, kuriame girdėti pokalbis tarp Sakartvelo jūreivių ir Rusijos laivo įgulos. Kartvelai nesuteikė pastariesiems pagalbos ir juos iškoneveikė bei pasiūlė pasinaudoti irklais.

Kaip skelbiama, Sakartvelo jūreiviai atsisakė pripildyti rusų laivą kuru. „Ar jūs iš Rusijos?“ – klausė gruzinai. „Taip, iš Rusijos“, – atsakė rusai. „Vaikinai, mes atsisakome aprūpinti jūsų garlaivį“, – rėžė per raciją kalbėjęs kartvelas.

O rusui paklausus, kas jis toks, šis nepabūgo prisistatyti – vyriausiasis kapitono padėjėjas iš Sakartvelo. „Mes neaprūpinsime jūsų laivo. Rusų laive, eik n****i. Okupantai“, – rusus koneveikė jis.

„Apsieisime be politikos. Mūsų kuras baigiasi“, – bandė pagalbos išsiprašyti rusai. Tačiau kartvelai buvo ne iš kelmo spirti. „Jei baigėsi kuras, galite naudotis irklais. Eikite n****i. Šlovė herojams! Šlovė Ukrainai“, – rėžė jie.

Ši keiksminga frazė šių dienų konflikte nuskamba ne pirmą kartą. Kaip jau skelbta anksčiau, gindami Gyvačių salą nuo rusų okupacijos pamatę rusų karo laivą ukrainiečių pasieniečiai jį taip pat iškoneveikė nė neketindami pasiduoti.

 

 

Tačiau teigiama, kad paskui visi trylika pasieniečių žuvo.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojelaivasSakartvelasiškoneveikė rusus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių