Detroite – kruvinos šaudynės: trys žmonės nužudyti, šaulį policija sulaikė

Detroito mieste trys žmonės buvo nužudyti ir dar vienas buvo sužeistas per maždaug pustrečios valandos sekmadienį ryte trukusį incidentą, kai vyras, regis, nesirinkdamas šaudė į žmones, pranešė policija.

Sekmadienį vakare teisėsauga sulaikė įtariamąjį, kurio vardas nebuvo atskleistas. Gaudynės vyko kelias valandas, padedant Federalinio tyrimų biuro (FTB), Krašto saugumo departamento, taip pat Alkoholio, tabako, šaunamųjų ginklų ir sprogmenų biuro pareigūnams.

Detroito policijos vadovas Jamesas White'as (Džeimsas Vaitas) sakė, kad sulaikyti įtariamąjį padėjo teisėsaugai perduota informacija, bet daugiau detalių neatskleidė.

„Ačiū jums, sunkiai dirbantys DPD (Detroito policijos departamento) vyrai ir moterys, kiekvieną dieną rizikuojantys. Taip pat didelis ačiū mūsų teisėsaugos partneriams“, – sekmadienį vakare savo „Facebook“ paskyroje parašė departamentas.

Pasak J. White'o, policija nustatė, kad visi keturi žmonės buvo pašauti iš to paties ginklo, todėl prieita prie išvados, kad šaulys yra vienas. Pasak jo, tyrėjai nemano, kad yra koks nors ryšys tarp užpuoliko ir aukų. Vienas asmuo buvo pašautas vedžiodamas šunį, o kitas – kai stotelėje laukė autobuso.

Policijos viršininkas sakė, kad sekmadienį apie 4 val. 45 min. (11 val. 45 min. Lietuvos) laiku pareigūnai pirmiausiai rado kelis kartus peršautą į 5-ą dešimtį įžengusią moterį. Kol policija aiškinosi įvykio aplinkybes, vienas liudininkas pranešė apie netoliese keliskart pašautą 28 metų vyrą, sakė J. White'as.

Trečia auka – į 5-ą dešimtį įžengusi moteris – buvo rasta tame rajone apie 6 val. 50 minučių. Į ją taip pat buvo šauta kelis kartus, ir moteris neišgyveno, nurodė policija.

Apie 7 val. 10 min. vienas senyvas asmuo sakė pastebėjęs įtartiną vyrą, apžiūrinėjusį automobilius. Kai buvo paragintas pasitraukti nuo mašinų, įtariamasis šovė į senyvą vyrą ir jį sužeidė, informavo policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
ko noret is narkodemonu kuriu bidons prisileido is visu pakampiu kad uz ji balsuotu [']'''
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių