Graikijos policija konfiskavo daugiau kaip toną kokaino

Graikijos policija šeštadienį pranešė konfiskavusi ginklų ir daugiau kaip toną kokaino bei sulaikiusi aštuonis užsienio piliečius per kelis reidus prieš narkotikų kontrabandos tinklą.

Sulaikytieji jachta gabeno narkotikus į Europą ir Šiaurės Afriką iš Karibų, teigiama policijos pranešime. Manoma, kad jie galėjo uždirbti per 50 mln. eurų.

Pareigūnai penktadienį per reidą vakariniame Astako uoste aptiko 1 040 kilogramų narkotikų, supakuotų maišeliuose po kilogramą. Policija sulaikė du ten gyvenančius 23 ir 35 metų asmenis.

Atėnų policija savo ruožtu surengė kratą trijuose butuose ir sulaikė dar šešis žmones. Visi jie – užsienio šalių piliečiai.

Pareigūnai viename sostinės bute surado dar apie 400 gramų kokaino, Kalašnikovo automatą, du pistoletus ir amunicijos.

Šie reidai surengti po pusmetį trukusio tyrimo, kurį vykdant graikų pareigūnai bendradarbiavo su JAV ambasada Atėnuose, Albanijos ir Ispanijos policija.

Šio narkotikų kontrabandos tinklo lyderiai gyveno vienoje Europos valstybėje, o įtariami organizacijos nariai yra Balkanų šalių ir Ispanijos piliečiai, nurodė policija.

Graikijos ir kitų šalių policija tebeieško devynių įtariamų tinklo narių, teigiama graikų pareigūnų pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na va.... ir vel europoj badas...

na  va.... ir  vel  europoj  badas... portretas
kuom dabar sers priperetus su lyberastines demokratijos vakaru halturos pagamintus narkomanus ,....vel eis y gatves plest vaistines parduotuves ir reikalaut LGBT teisiu ir demokratijos lyberastiniu iskovojimu...kol nauja siunta narkotiku neateis y rinka....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių