„The Insider“: Maskvos centre – karinė technika, sargybiniai ruošiasi ginti V. Putiną

  • Teksto dydis:

Maskva ruošiasi galimam valstybės perversmui, rašo UNIAN remdamiesi „The Insider“ informacija.

Pažymima, kad palio 26 dieną Maskvos centre pasirodė karinė technika ir ginkluoti žmonės, o Federalinė saugumo tarnyba (FSO) paskelbė surengusi vadinamąsias planines taktines pratybas, skirtas neutralizuoti terorizmo grėsmes ir apsaugoti aukštesnės valdžios institucijų objektus.

„The Insider“ teigimu, Rusijos prezidento Vladimiro Putino sargybiniai ruošiasi ginti diktatorių nuo perversmo, o šios taktinės pratybos yra maža dalis specialiųjų priemonių tuo atveju, jei FSO būtų perkeltas į karo režimą.

Rusijos Federacijoje baiminamasi, kad prieš Kremliaus valdžią bus panaudota žiniasklaida, socialiniai tinklai, religinės organizacijos ir net hipnozė.

 

 

Norėdami to išvengti, FSO siūlo pasitelkti konfidencialius pokalbius ir kassavaitinius politinius susitikimus, taip pat kolektyvinius apsilankymus šventykloje. Ypatingas dėmesys skiriamas rodėl, kad manoma, jog „priešas“ (ukrainiečiai – aut. past.) turi hipnotizuojančių sugebėjimų.

Be socialinių tinklų ir hipnozės Rusijoje baiminamasi, kad prieš rusų karius bus panaudoti psichokorekciniai žaidimai.

Anksčiau pranešta, kad Rusijos Federacijoje auga nepasitenkinimas tarp mobilizuotų rusų, tačiau kol kas nežinoma, ar tai peraugs į perversmą.

Vidaus reikalų ministro patarėjas  Antonas Geraščenka  įsitikinęs, kad negalima atmesti tikimybės, jog bus siekiama nuversti nuo valdžios V. Putiną. Tačiau iki tol turėtų mirti dar daugiau rusų karių. 2022 metų lapkričio 13 dieną Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Michailas Podoliakas paskelbė, kad  Rusijoje jau įsibėgėjo perversmas.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeMaskvaVladimiras Putinaskarinė technikaapsauga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių