„Islamo valstybė“ grasina V. Putinui: tikėkitės mirtinų, pragariškų ir destruktyvių smūgių

  • Teksto dydis:

Po paplitusių vaizdo įrašų, kuriuose užfiksuoti įtariamųjų užpuolikų kankinimai po išpuolio prieš Maskvos koncertų salę, pasirodė „Islamo valstybės“ (IS) grasinimai Rusijai, skelbia UNIAN.

IS Chorasano provincijos (Iranas) filialas paskelbė plakatą, grasinantį Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui ir paskelbė apie naują teroro aktą Rusijoje.

Teroristinės grupuotės kreipimąsi į V. Putiną ir rusus skelbia Irano žiniasklaida. Žiniose parodyta, kaip rusai kankino užpuolikus, kurie įtariamai surengę ataką Pamaskvės koncertų salėje „Crocus City Hall“.

„Visiems laukiniams rusams, ypač V. Putinui! Saugokitės! Nemanykite, kad mes neturime galimybės jums atkeršyti už sučiuptus brolius... Mes jums taip trenksime į galvą, kad visos kartos prisimintų... Tikėkitės labai sunkių, mirtinų, kruvinų, skausmingų, pragariškų ir destruktyvių smūgių. Labai greitai!“ – rašoma IS pranešime.

Telegramo nuotr.

Kiek anksčiau internete pasirodė vieno iš įtariamojo kankinimo nuotrauka. Nuotraukoje vyras guli nusimovęs kelnes. Jis prijungtas prie karinio ryšio įrenginio TA-57, kurį okupantai naudoja kankinimui elektros šoku. Gnybtai yra prijungti prie aukos lytinių organų ir galūnių.

Internete pasklido ir kito įtariamojo kankinimo vaizdo įrašą. Jame vyras laiko įtariamąjį užpuoliką ant žemės, tada peiliu nupjauna gabalėlį dešinės ausies ir bando priversti tariamą teroristą jį suvalgyti.

Pirmadienį Rusijos teismas leido dėl išpuolio suimti keturis vyrus. Jiems gresia kalėjimas iki gyvos galvos.

Keturi įtariamieji vyrai buvo atvesdinti į teismą su mėlynėmis ir įbrėžimais ant veido.

Primename, kad kovo 22 d. užpuolikai įsiveržė į Maskvos „Crocus“ koncertų salę ir pradėjo šaudyti ten buvusius žmones, padegė pastatą. Per išpuolį žuvo mažiausiai 137 žmonės ir daugiau kaip 180 buvo sužeista. Neatmetama, kad griuvėsiuose gali būti rasta daugiau kūnų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vasia

Vasia portretas
Kazkaip ne gaila tų capų,kuo daugiau barmalėjai jų padės,tuo mums bus lengviau.

maskoliams

maskoliams portretas
čemodan, vokzal, maskolija.

retorinis klausimas

retorinis klausimas portretas
įdomu, ar tą zelioną narkomaną, laikantį įkaitais visą pasaulį, nudės savi, amerikonai, ar rusai? manau patys amerikonai, kaip nebenaudingą, bet per daug žinantį asilą
VISI KOMENTARAI 90

Galerijos

Daugiau straipsnių