Ispaniją ir Portugaliją nusiaubus audrai žuvo keturi žmonės

Ispaniją ir Portugaliją naktį talžė smarkūs vėjai ir liūtys, pareikalavę mažiausiai keturių žmonių gyvybių, penktadienį pranešė gelbėtojai, Iberijos pusiasaliui ruošiantis dar vienai audrai.

Portugalijoje vienas žmogus žuvo per kelių eismo įvykį, kurį sukėlė 50 km į pietus nuo Lisabonos nuvirtęs medis, o kita auka neteko gyvybės už 300 km į šiaurę nuo sostinės esančiame Vizėjaus mieste sugriuvus namui.

Trečias vyras dingo tame pačiame mieste; gelbėtojai nuogąstauja, kad jis buvo vairuodamas traktorių prie patvinusios upės jis buvo nuneštas vandens srauto.

Ispanijoje žuvo vyras nuslinkus nuošliaužai šiauriniuose Astūrijos kalnuose, kur vėjų greitis siekė 160 km per valandą, o dar vienas žmogus neteko gyvybės, kai šiaurės vakarų Santjago de Kompostelos miesto parke sugriuvo siena.

Nors audra „Elsa“ iki penktadienio ryto daugiausia buvo praslinkusi, laivyba tarp Maroko ir Ispanijos Gibraltaro sąsiauryje dėl prastų oro sąlygų liko įšaldyta.

Tačiau ramybė neturėtų tęstis, nes regiono link artėja audra „Fabien“, atnešianti į Ispaniją, Portugaliją ir vakarų Prancūziją daugiau stiprių vėjų ir smarkių liūčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tos mirtys - ant vėjininkų sąžinės... jei jie tokią turi. :/
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių