Ispanijoje į avariją pateko Lietuvos bendrovės vilkikas: iš jo liko tik metalo krūva

  • Teksto dydis:

Šeštadienį socialiniame tinklalapyje pasirodė nuotraukos, kuriose užfiksuota smarki avarija Ispanijoje. Kaip teigiama, vienas eismo dalyvis – Lietuvos bendrovei „Vlantana“ priklausantis vilkikas.

Kraują stingdantys vaizdai iš Ispanijos netruko sulaukti daugybės internautų reakcijų. Kaip teigiama, į eismo nelaimę pakliuvo du vilkikai, iš kurių vienas priklauso mūsų šalies bendrovei. Ar jį vairavo mūsų tautietis, galima tik spėlioti.

Internautai spėjo, kad vairuotojas galėjo užmigti prie vairo, taip pat buvo keliama versija, kad galėjo sprogti vilkiko padanga. Atsirado ir tokių, kurie teigė, kad galbūt kažkuriam iš vairuotojų sušlubavo sveikata. Galutinės išvados visgi neprieita.

Laimė, avarijos liudininkų teigimu, bendrovei „Vlantana“ priklausantį vilkiką vairavęs vyras liko gyvas. Apie jo sužalojimus taip pat nebuvo užsiminta.

Daugelis komentuojančių, kaip galima spėti, yra šios profesijos likimo broliai. Todėl spėjimų laviną galiausiai baigė skambūs palinkėjimai vairuoti atsargiai ir nepašiepti į tokias nelaimes pakliuvusių.

„Vlantana“ – įmonė, kuri valdo daugiau nei 1550 vilkikų. Krovinius veža ne tik Europoje, bet ir Azijoje. Bendrovė savo veiklą pradėjo 1996 metų pavasarį.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTvilkikų avarijastipri vilkikų avarijaVlantana

NAUJAUSI KOMENTARAI

To vladimir

To vladimir portretas
Vladimir vi de...bil. S scem ja vas pazdravleju. Misli swaji sebe opu zasun.

ВЛАДИМИР

ВЛАДИМИР portretas
ЭТО Я ДУМАЮ-ПРЕВЫШЕНИЯ РАБОЧЕГО ВРЕМЕННОГО РЕЖИМА- БЕЗ ОТДЫХА -СЧИТАЮ ПРИЧИНОЮ ИБО РАБОТАДАТЕЛИ ТРЕБУЮТ СКОРЕЕ ПЕРЕВОЗИТЬ ГРУЗЫ И ВОТ -ПОЖАЛУЙСТА И НЕ ПЕРВЫЙ СЛУЧАЙ УЖЕ

Anonimas

Anonimas portretas
Jei,haholas,tai gerai,glušu mažiau,jei tautietis apgailiestauju,sekmes vkelyja........
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių