Itin keista nelaimė: po golfo automobiliukų susidūrimo nuskendo du vyrai

  • Teksto dydis:

Šiaurės Tailande rasti negyvi du golfą žaidę pietų korėjiečiai, įkritę į upę per jų automobiliuko susidūrimą su kitu, kuriuo važiavo jų žmonos, ketvirtadienį paskelbė policija.

Abi poros buvo kelte, kuriuo ruošėsi persikelti per golfo aikštyną kertančią upę. Tuo metu viename golfo automobiliuke sėdėjusius vyrus netyčia taranavo kita transporto priemonė su jų žmonomis.

Per susidūrimą visi jie įkrito į dumbliną vandenį, sakė rajono policijos pulkininkas leitenantas Suwatas Suawatmontri (Suvatas Suavatmontris).

Moteris tuoj pat išgelbėjo netoliese buvę žvejai, o dingusių vyrų – 68 metų Sung Jun-yongo (Sen Čenjongo) ir 76 Ha Jei-oongo (Ha Džejungo) – ieškojo daugiau kaip 50 karių ir policininkų.

Vieno vyro kūnas buvo rastas praėjusią naktį maždaug už 2 km nuo nelaimingo atsitikimo vietos, o kitą lavoną „plūduriuojantį prie vienos šventyklos“ ketvirtadienio rytą aptiko kaimiečiai, pažymėjo Suwatas Suawatmontri.

„Jų žmonos sako, kad abudu mokėjo plaukti. Manau, kad jie nuskendo dėl stiprios giluminės srovės“, – pridūrė pareigūnas.

Abi poros atostogas Tailande pradėjo pirmadienį.

Ši šalis kasmet sulaukia daugiau kaip 35 mln. lankytojų, tačiau 2018-aisiais Tailando turizmo sektorius patyrė smūgį, liepą pietiniame regione nuskendus keltui su turistais iš Kinijos ir žuvus 47 žmonėms.

Dėl tos nelaimės, išryškinusios aplaidumą turizmo sektoriuje, sunerimo daugelis kinų turistų, tad bendras lankytojų skaičius iš karto smuko.

Nuo to laiko Tailando pareigūnai stengiasi pagerinti savo šalies įvaizdį ir sparčiai reaguoja į bet kokias problemas, ištikusias turistus, ypač kinus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ach tos bobos už vairo... :/
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių