Pereiti į pagrindinį turinį

Įvertino Rusijos ataką: kaip trimis pirštais į snukį duoti – logikos mažai, nebent esi Kung Fu Panda

2022-07-19 08:42
DMN inf.

Karo eigą stebintys ekspertai „Locked N' Loaded“ apžvelgė naujausius įvykius fronte. Pasak jų, ukrainiečiai toliau gina priešakinį Syversko ruožą, o Charkivo ruože yra gerų žinių.

Charkive – be pakitimų, tačiau yra džiugių žinių, rašė „Locked N' Loaded“.

„Dementivkoje, netoli kontaktinės linijos, ukrainiečių kontroliuojamoje pusėje, agresorius buvo įrengęs savo sustiprinto būrio dydžio žvalgybinės (diversinės) grupės susitelkimo rajoną. Grupės tikslas – ieškoti taikinių artilerijai, aviacijai, raketoms, vykdyti pasalas ir pan. Ukrainos SOP kartu su teritorinės gynybos vienetais įvykdė specialiąją operaciją, kurios metu ši diversantų grupė buvo sunaikinta“, – rašė jie.

Ukrainiečiai toliau gina priešakinį Syversko ruožą.

„Intensyviai pultas pietinis flangas. Taip pat pulta Verkhnokamyanska ir Hryhorivka. Tuo pačiu pasirodė informacija, kad atakuota Serebrianka. Panašu, kad agresorius atakavo šią gyvenvietę nuo Zolotarivkos, t. y. neužėmęs Hryhorivkos ir pilnai neperėmęs Bolihorivkos kontrolės, jis neužsitikrino savo užnugario saugumo, tačiau veržėsi dar toliau į šiaurės vakarus ir puolė Serebrianką iš pietryčių. Čia kaip trimis pirštais į snukį duoti – logikos nedaug, nebent esi koks Kung Fu Panda. Tokias rizikingas atakas orkai vykdė prie Izyumo (pamenate legendinį „pirštą“?) ir už tai galiausiai brangiai sumokėjo“, – priminė „Locked N' Loaded“.

Zaporožėje ukrainiečiai atmušė agresoriaus bandymus atsikovoti prarastas pozicijas prie Vuhledaro.

Ekspertai aptarė ir situaciją pietų kryptyje.

„Ukrainiečiai ir toliau neskubėdami, po žingsnelį gerina savo taktinę situaciją, užima patogesnes pozicijas ateities operacijoms bei nesivaržydami, su pasimėgavimu talžo agresoriaus vadavietes, šaudmenų ir degalų sandėlius (tikrai taip, orkai toliau demonstruoja išminties perlus – šaudmenis ir degalus neretai laiko vienoje vietoje)“, – rašė jie.

Daugiau naujienų