JAV geležinkelio pervažoje dviem traukiniams įsirėžus į automobilį, žuvo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Long Ailande netoli Niujorko esančioje geležinkelio pervažoje į automobilį įsirėžus dviem iš skirtingų pusių atlėkusiems traukiniams, žuvo trys žmonės, trečiadienį pranešė pareigūnai.

Incidentas įvyko antradienio vakarą, kai iš netoliese esančios Vesberio stoties išvažiavęs traukinys rėžėsi į pervažą kertantį automobilį, o paskui į jį trenkėsi kitas priešinga kryptimi važiavęs sąstatas.

Po susidūrimo vienas iš traukinių nuvažiavo nuo bėgių, trenkėsi į Vestberio stoties gelžbetonio platformą ir sustojo. Abiejuose sąstatuose buvo maždaug 900 keleivių.

Per nelaimę žuvo visi trys automobilyje buvę žmonės, pranešė Long Ailando geležinkelių vadovas Philipas Engas (Filipas Engas).

Per susidūrimą buvo sužeisti septyni traukinio keleiviai, konduktorius ir mašinistas, sakė Ph. Engas. Apie sužeistųjų patirtus sužalojimus informacijos jis nepateikė.

Remiantis pirminiais tyrimo duomenimis, geležinkelio pervažos eismo reguliavimas nebuvo sutrikęs, užtvarai buvo nuleisti, šviesos signalas perspėjo vairuotojus apie artėjančius traukinius, nurodė Ph. Engas.

Laikraštis „The New York Times“ pranešė, kad vairuotojas veikiausiai apvažiavo užtvarą, kad pervažiuotų geležinkelį.

Dėl šio incidento trečiadienį buvo ilgam sutrikęs traukinių eismas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių