Teisėjas atidėjo prisiekusiųjų parinkimo G. Floydo nužudymo byloje pradžią

George'o Floydo (Džordžo Floido) nužudymu kaltinamo buvusio policininko Dereko Chauvino (Dereko Šovino) bylos teisėjas pirmadienį atidėjo prisiekusiųjų parinkimo pradžią.

Procesas turėjo prasidėti pirmadienį ryte, bet teisėjas Peteris Cahillas (Piteris Kahilas) jį atidėjo bent iki antradienio.

Prokurorai prašė atidėti prisiekusiųjų parinkimą, kol kitas teismas svarsto, ar D. Chauvinui galima sugrąžinti kaltinimą trečiojo laipsnio nužudymu.

D. Chauvinas, kaip matyti vieno praeivio pernai gegužės 25 dieną nufilmuotame vaizdo įraše, ilgiau nei aštuonias minutes spaudė keliu G. Floydui kaklą, kol šis neteko sąmonės Mineapolio gatvėje.

Juodaodis G. Floydas buvo sulaikytas už tai, kad galimai atsiskaitė maisto prekių parduotuvėje padirbtu 20 JAV dolerių vertės banknotu.

Jo mirtis išprovokavo visoje šalyje naują pasipiktinimo rasizmu ir policijos brutalumu bangą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
Nemanau ,kad tie policininkai[,pagave ta kriminalini nusikalteli]],kad jie norejo ji nuzudyti Kaip teko skaityti tas mires floidas buvo ligotas ir narkomanas,jiemsjau zinomas,,,tikriausia ir buvo "su doze "" nors kokia jo odos spalva --neturejo reikshmes,,policininkai sulaike besiginanti nusikalteli ,,kuri vos iveike trise;; Nors zmogaus gaila,,,bet ir policajus vykde savo sunkia pareiga

Arijas

Arijas portretas
Arabu klano suplanuota zmogzudyste, kad sukelti neramumus JAV ir pasaulyje.

ne pagalvojo

ne pagalvojo portretas
kad atsiveze laukinius teks juos pa keist kaikurie tape mulatais igijo i virto narkomanais ir kriminalsutve kuria siandien naudoja iliuminatai savo politproblemoms sprest globaliu mastu ka ir matome siandien sio vyruso fone?...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių