Kaip baisiausiame košmare: žagintojas kalnuose dvi turistes numetė į gilų tarpeklį, viena neišgyveno

  • Teksto dydis:

Bavarijos policija suėmė amerikietį, kuris prie garsios Noišvanšteino pilies, kaip įtariama, užpuolė dvi turistes iš Amerikos, vieną iš jų išprievartavo. Nusikaltėlis abi moteris numetė į gilų tarpeklį. Išprievartauta moteris neišgyveno.

Tragiškai pasibaigęs užpuolimas užfiksuotas netoli populiaraus turistų traukos objekto kalnuose. Čia atsiveria įspūdingas vaizdas į Noišvanšteino pilį.

Policijos teigimu, 30-metis amerikietis čia susitiko su dviem turistėmis iš Amerikos – 21-erių ir 22-erių metų. Jis įviliojo jas į taką, vedantį į nuošalią apžvalgos aikštelę.

„Įtariamasis užpuolė jaunesnę moterį, o vyresnioji bandė ją ginti. Tačiau įtariamasis ją prismaugė ir nustūmė nuo šlaito. Vėliau, kaip įtariama, jaunesnioji moteris buvo seksuliai prievartaujama, o tada ir ją užpuolikas nustūmė nuo šlaito“, – teigė vietos policininkas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Moterys krito žemyn apie 50 metrų, kol atsidūrė akmenuoto tarpeklio dugne. Joms iškelti prireikė sraigtasparnio.

„Vyresnioji moteris sužalota nesunkiai ir šiuo metu gydoma ligoninėje. O jaunesnioji krisdama patyrė sunkias traumas ir tą patį vakarą ligoninėje mirė“, – tragišką nelaimės atomazgą atskleidė vietos pareigūnas.

Bavarijos policija nedelsiant surengė masines įtariamojo gaudynes. Jį pavyko surasti ir suimti labai greitai. Įtariamasis sulaikytas iki teismo. Vyrui metami kaltinimai dėl išprievartavimo, nužudymo ir pasikėsinimo nužudyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kai ten lankemes

Kai ten lankemes portretas
Irgi mateme daug blatniaku amerikieciu sustojusiu ant tilto virs tarpeklio.Elgesi labai issaukianciai.Dazniausia keliauja ganetinai turtingi nes Europa brangi jankiams.Gal kokie turtingu teveliu baltosios siuksles.Ten labai gilus tarpeklis—neisivaizduoju kaip galejo isgyventi.Ziauriai gaila tos merginos.Viduri baltos dienos tokioje vietoje sugalvoti tokia nesamone.Idomu ka dar apie ji parasys.

Adolf

Adolf portretas
Legalizuot.prostitucija

Ir prie ko cia

Ir prie ko cia portretas
Mums zinoti kur kokiam pasaulio kraste koks issigimelis issidirbineja??????
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių