Kalifornijoje ant automobilio užgriuvus didžiulei sekvojai žuvo penkių vaikų tėvai

Kalifornijoje didžiulei visžalei sekvojai nuvirtus ant lengvojo automobilio žuvo juo važiavusi pora, auginusi penkis vaikus, pirmadienį pranešė vietos žiniasklaida.

Nelaimė įvyko praeitą savaitę valstijos šiaurinėje pakrantėje, automobiliui važiuojant vaizdingu keliu. Kaip nurodė portalas SFGate.com, 53 metrų aukščio medis nuvirto ant 199-ojo plento miškingoje teritorijoje netoli Jedediah Smitho (Džedadajos Smito) sekvojų valstijos parko.

Jake'as Woodruffas (Džeikas Vudrufas) ir jo žmona Jessica (Džesika) kovo 25-ąją buvo išvažiavę į šią pramoginę kelionę, švęsdami moters 45-ąjį gimtadienį. Sutuoktiniai ir jų vaikai gyveno Vairekos miestelyje.

Pareigūnai kol kas nežino, kodėl medis nuvirto, „SFGate“ sakė Kalifornijos kelių patrulių tarnybos pareigūnas Brandy Gonzalezas (Brendis Gonsalesas). Tuo metu smarkaus vėjo nebuvo – netoliese esanti automatinė matavimo stotis fiksavo tik 14,4 km per valandą vėjo greitį, sakė Nacionalinės orų tarnybos (NWS) sinoptikas Ryanas Aylwardas (Rajenas Eilvordas).

“Ta vietovė labai miškinga, – sakė B. Gonzalezas. – Medžiai ten visur. Tai įvyko vidury sekvojų [girios]. Miškas senas, ir nenumanome, kodėl medis išvirto. Tai buvo motina gamta.“

Pagalbos lėšas šeimai per sutelktinio finansavimo platformą „GoFundMe“ renkantis puslapis antradienį buvo surinkęs daugiau kaip 165 tūkst. dolerių (141 tūkst. eurų).

„Šis įvykis – sukrečiantis ir netikėtas. Dėl šios nelaimės tragiškumo sunku pripažinti, kad ji yra tikra, – sakoma puslapyje. – Šie penki vaikai dabar likę be tėvų, ir jų laukia viso gyvenimo išlaidos.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia greičiau išpjauti visas sekvojas. Imkit pavyzdį iš Lietuvos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių