Kanados vakaruose nušauti keturi žmonės, žudikas pažinojo aukas

  • Teksto dydis:

Kanados vakariniame Pentiktono mieste pirmadienį trijose vietose buvo nušauti keturi žmonės, pranešė federalinė policija.

Pareigūnai pareiškė, jog tai buvo „tiksliniai“ nužudymai. 

„Trijose vietose, esančiose keturių kilometrų spinduliu, buvo nušauti keturi žmonės“, – spaudos konferencijoje sakė policijos vyresnysis inspektorius Tedas De Jageris.

Jis informavo, kad policijai pasidavė ir buvo sulaikytas 60-metis vyras, kai pareigūnai pirmadienį ryte buvo iškviesti dėl dviejų pirmųjų nužudymų.   

Vėliau tyrėjai maždaug 30 tūkst. gyventojų turinčio Pentiktono pakraštyje aptiko dar dviejų aukų kūnus.   

Šaudynių motyvas kol kas nenustatytas, tačiau jau žinoma, kad aukos ir įtariamasis buvo pažįstami, pranešė vietos žiniasklaida.

„Nustatėme, jog tai buvo tikslins incidentas“, – sakė T. De Jageris. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Psichol.

Psichol. portretas
Nesiskaito žmonės vienas su kitu ,todėl tokie dalykai dedasi.Visada bet kokiam nutikimui reikia ieškoti priežasties,kodėl taip nutinka.Atsitiko vieną kartą,atsitiks dar kartą.Atskirtis tarp žmonių didina nepasitenkinimą ir įtūžį,ko pasekoje kila neramumai visame pasaulyje.Istorija sugrįžt,tik žiauresniu budu.Dėl to ir buvo karai.

Jonas

Jonas portretas
”Prišikai ”kitam ,turėsi atsakyti.Taip bus ir Lietuvoje, ir visame pasaulyje kol nesibaigs patyčios mokyklose,studijose,darbuose,kaimynų tarpe.Žmonės ne šiaip taip daro,yra prižąstis ,neatlaiko ir pykšt.Manau reikia susirūpinti tiem, kurie apie save per gerai galvoja ,kad jie yra ”stipruoliai ir protingiausi”.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių