Pereiti į pagrindinį turinį

Latvijos futbolo komandos autobusas pateko į avariją: tarp nukentėjusių – ir lietuviai

2022-01-31 17:22
DMN inf.

Latvijos futbolo čempionai, kurių komandoje žaidžia bei darbuojasi ir lietuviai, pateko į avariją, praneša LNK.

Stop kadras

Latvijos „RFS“ klube rungtyniauja du lietuviai – vartininkas Vytautas Černiauskas ir saugas Karolis Uzėla. Komunikacijos specialistu dirba Paulius Jakelis.

Iš filmuotos medžiagos matyti, kad kelionė dėl eismo sąlygų buvo labai sudėtinga. Galiausiai iki Rygos likus maždaug 40 kilometrų, futbolininkų autobusas susidūrė su priešprieša atvažiuojančia lengvąja mašina. Po smūgio autobusas su sportininkais nulėkė nuo kelio ir apvirto ant šono.

„Tuo metu aš pats bandžiau užmigti – buvau užmerktomis akimis, bet nemiegojau. Staiga pajaučiau labai stiprų smūgį. Bandžiau dengtis galvą ir autobusas iš karto tiesiog vertėsi, nuvažiavo nuo kelio. Tada kaip žmogus, kuris nekontroliuoja savo likimo, laukiau, kas ir kaip bus“, – atviravo P. Jakelis.

Autobusas įvirto į griovį su vandeniu. Jis ėmė plūsti į saloną. Sportininkai pamanė, kad įvažiavo į upę, tačiau, laimė, daug vandens nebuvo – visi išsiropštė per ertmes stoge. Futbolininkai patyrė traumų, tačiau nesunkių.

„Keliems žaidėjams pagalba buvo suteikta vietoje. Žinau, kad vienam žaidėjui yra lūžusi nosis, bus atlikta operacija. Keli žaidėjai turi problemų su dantimis, yra įvairių sumušimų. Tačiau žvelgiant bendrai, nė vienas jų nėra patyręs tokios traumos, kuri užbaigtų arba grasintų labai rimtai užbaigti profesionalaus žaidėjo karjerą“, – detalizavo komunikacijos specialistas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Lietuviai – irgi sveiki. „Po avarijos, aišku, šoko būsena – nejaučiau skausmo. Grįžęs namo jutau, kad skaudėjo nugarą, keli gumbeliai iššoko ant galvos, bet nieko baisaus. Su lietuviais bendravau tiek iš karto po avarijos, tiek naktį, tiek ryte. Jie jaučiasi gerai. Nedideli sumušimai – nieko rimto ir lietuviai yra pasiruošę tęsti karjeras, žaisti artimiausiose rungtynėse ir tikrai jokių problemų nėra“, – akcentavo pašnekovas.

Su Latvijos futbolininkų autobusu susidūrusi lengvoji mašina – suknežinta. Jos vairuotojas gyvas, bet sunkiai sužeistas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų