Pereiti į pagrindinį turinį

Lenkijos pareigūnai sulaikė vyrą, gaujų konflikto metu galimai nušovusį lietuvį

2024-08-19 14:21
DMN inf.

Lenkijos policija sulaikė Kinijos pilietį, kuris galimai yra tas pats šaulys, kuris susišaudyme netoli Varšuvos nužudė Lietuvos pilietį.

Varšuvos policijos nuotr.

Kaip praneša portalas 15min.lt, remdamasis Lenkijos žiniasklaida, susišaudymas įvyko netoli Varšuvos esančioje gyvenvietėje, kur prekiaujama iš Azijos atvežtomis prekėmis.

Susišaudymas ten įvyko prieš savaitę ir tai buvo ne pirmas panašus incidentas šioje prekyvietėje. Lenkijos žiniasklaidos žiniomis, susišaudymas kilo sukonfliktavus dviems nusikaltėlių gaujoms. Tikėtina, kad vienai iš jų priklausė ir lietuvis, kuris konflikto vietoje buvo sužeistas, o vėliau rastas negyvas už keleto kilometrų.

Kaip jau rašėme, Lenkijos naujienų portalo „Wirtualna Polska“ žiniomis, nukentėjusysis – 42 metų lietuvis. Į jį ginklas buvo nukreiptas, kai jis išėjo iš baro.

„Neturime kulkos, neturime liudininkų, neoficialiai girdėjome, kad viskas – pradinėje stadijoje. Policija taip pat nežino, ką nušautas lietuvis veikė Lenkijoje. Tai nustatinėjama“, – „Wirtualna Polska“ anksčiau pasakojo informatorius, susipažinęs su šia byla.

„Visa ši istorija atrodo keistai, bet tikrai galime manyti, kad atsitiktinių žmonių ten nebuvo“, – pridūrė jis.

Lenkų pareigūnai sulaikė šešis asmenis. Anot nepatvirtintų duomenų, visi jie – azijiečiai.

Remiantis leidinio PAP išvadomis, pašautą lietuvį į automobilį įsisodino pašaliniai asmenys ir ketino nuvežti jį į ligoninę. Automobilyje sužeistojo būklė pablogėjo, todėl teko sustoti ir iškviesti greitąją pagalbą. Vyras dar buvo gaivinamas, tačiau mirė.

„Įvykio vietoje vis dar vykdoma intensyvi procesinė ir operatyvinė veikla, fiksuojami pėdsakai, renkami įkalčiai“, – lenkų žiniasklaidai sakė Varšuvos apygardos prokuratūros atstovas spaudai Piotras Skiba.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų