Lenkijos teritorijoje rastas dar vieno migranto lavonas

Lenkijos teritorijoje rastas nelegalaus migranto, kaip manoma, iš Nigerijos, lavonas. Tai trečiadienį žurnalistams pranešė Palenkės vaivadijos policijos atstovas spaudai Tomaszas Krupa.

„Kariškiai aptiko kūną antradienį už devynių kilometrų nuo Lenkijos ir Baltarusijos sienos miške Narevkos valsčiuje“, – sakė pareigūnas.

Prie jo buvo rasta kuprinė ir Nigerijos piliečio pasas. Vyro žūties aplinkybės tiriamos. Palaikai perduoti teismo medicinos ekspertams.

Iš viso nuo migracijos krizės pradžios Lenkijos teritorijoje prie sienos su Baltarusija jau rasti devyni nelegalių migrantų lavonai.

Šįmet Lenkijos pasieniečiai užkirto kelią maždaug 40 tūkst. mėginimų nelegaliai pereiti šalies sieną su Baltarusija. Lapkritį jų buvo 8,9 tūkst., spalį – 17,4 tūkst., rugsėjį – 7,7 tūkst.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kas dabar įrodys,ar lenkų pasieniečiai užmušė,ar tik sušalo.Lenkai neprileidžia prie sienos žurnalistų ir kitų atstovų.Baltarusių sieną lanko visi žurnalistai.Tik lietuviška purvasklaida gaudo bet kokį pletką,tik svarbu,kad dergtų Baltarusiją.

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel lavonas? Kodel NE kunas.?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių