A. Lukašenka: G. Landsbergiui niekada neatleisiu

  • Teksto dydis:

„Lietuvių tauta baltarusiams niekada nebuvo ir nebus priešai“, – taip penktadienį teigė Vakarų kritikuojamas Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka, skelbia belta.by.

Tačiau jis pridūrė, kad Lietuvoje vis dėlto yra žmonių, kurie savo veiksmais ir pasisakymais užsitarnavo asmeninį neigiamą A. Lukašenkos požiūrį. Prie šios kategorijos Baltarusijos prezidentas priskyrė mūsų šalies užsienio reikalų ministrą Gabrielių Landsbergį.

„Niekada neatleisiu jam už jo elgesį“, – teigė Baltarusijos prezidentas ir pabrėžė, kad kartą, būdamas Baltarusijos TSR Aukščiausiosios Tarybos deputatu, atvyko į Lietuvą su grupe deputatų, kai šalis išgyveno sunkų laikotarpį tam, kad paremtų kolegas deputatus, tarp kurių buvo ir Vytautas Landsbergis, G. Landsbergio senelis.

O mes su Lietuva gyvenome ir gyvensime kaip tikri kaimynai. Ateis laikas.

„Atėjome padėti lietuviams, juos gynėme. Bet aš turiu patirties atskirti niekšiškus vadovus, kurie prarado ryšį su žmonėmis, ir žmones. Lietuviai yra šaunūs žmonės, darbštūs. Jie niekada nebuvo ir nebus mūsų priešai. Ir tie, kurie pasimetę, pamišę bei viliojo visokius propagandininkus, manau, jie arba greitai kur nors išdums, arba Lietuvos žmonės juos tiesiog išmes. O mes su Lietuva gyvenome ir gyvensime kaip tikri kaimynai. Ateis laikas“, – teigė A. Lukašenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Boksininkas

Boksininkas portretas
Į snukį jam! Į snukį!

onute

onute portretas
Landzberginis šliužas unisonu su šliužu gabriuku gieda ubagėli tu apgailėtinas jau laikas prie konteineriu stovėti tėveliai turbut senai maitinasi konteineryje Matai turtingi čia nerašinėja neturi laiko o tu čia kaip čia kaunadienyje delfije rytlitije

kauniete

kauniete portretas
Lukošenka puikus šalies šeimininkas protingas žmogus pagarba jam ji tauta labai myli gerbia
VISI KOMENTARAI 139

Galerijos

Daugiau straipsnių