Pereiti į pagrindinį turinį

Mainais į seksualinį išnaudojimą Anglijos kalėjimo sargybinis moterims siūlė įvairias privilegijas

2021-08-23 08:09
anglija.today. inf.

Už piktnaudžiavimą tarnyba teisiamas Anglijos kalėjimo sargybinis, kuris bausmę atliekančioms moterims siūlė įvairias privilegijas mainais į seksualinį išnaudojimą.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / freepik.com nuotr.

Pareigūnas Davidas Whitfieldas savivaliavo Low Newton kalėjime Durhamo grafystėje. Teesside Karūnos teisme įrodyta, kad jis piktnaudžiavo savo užimama padėtimi valstybės tarnyboje, tačiau buvo išteisintas dėl moters seksualinio užpuolimo.

Nustatyta, kad sargybinis dvylika bausmę atliekančių moterų siūlė susitarimą: už lytinį pasitenkinimą pareigūnas žadėjo įspėti apie ruošiamus patikrinimus jų kamerose bei padėti susigrąžinti konfiskuotus daiktus. Visa tai kalėjime vyko nuo 2011 iki 2016 metų.

Medžiagą bylai surinkusios prokurorės Anne Richardson teigimu, sargybinis pro kameros duryse įrengtas angas stebėdavo nuteistąsias ir prašydavo jų daryti tai, kas vyrui sukeltų susijaudinimą – vienos prašė nusirengti ir liesti save, kitos – nuogai kūną trinti kremu.

Dar viena kalinė už paslaugą turėjo „provokuojančiai šokti“ sargybinio akivaizdoje, leido jam liesti intymias kūno dalis.

Į vienos moters kamerą vyras užėjo tada, kai ji buvo nuoga ir ėmė savo kūnu trintis į nuteistosios – nustatyta, kad toks poros elgesys kartojosi, nors į lytinius santykius neperaugo.

Tiesa, vienai kalinei jis siūlė seksą „gimtadienio proga“, tačiau šių kėslų įvykdyti nepavyko, nes moteris buvo perkelta į kitą kalėjimo skyrių.

„Jis naudojosi savo pozicija ir galiomis norėdamas išprašyti ar paraginti nuteistąsias atlikti seksualinius aktus“, – teigiama kaltinime.

Sargybinis savo kaltę neigia, jis atkerta, kad tapo kalėjime sklandančių gandų auka.

Nuosprendis Davidui Whitfieldui bus paskelbtas vėliau.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/sargybinis-is-kaliniu-reikalavo-lytinio-pasitenkinimo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų