Merginos pasiilgęs australas įkalintas už karantino pažeidimą

Vienas australas, kelis kartus slapta pažeidęs jam skirtą karantiną – kaip pranešama, kad aplankytų savo merginą – trečiadienį buvo mėnesiui pasiųstas už grotų ir tapo pirmuoju už tokį nusižengimą įkalintu šalies piliečiu.

35 metų Jonathanas Davidas (Džonatanas Deividas) anksčiau šį mėnesį buvo suimtas po to, kai atidarė avarinio išėjimo duris ir paspruko iš privalomo karantino viešbutyje Perte, rašoma Vakarų Australijos policijos pareiškime.

Jis prisipažino Perto magistratų teismui, kad pirmąjį pažeidimą įvykdė, nes norėjo nusipirkti maisto, bet praėjus vos kelioms valandoms vėl pažeidė karantiną, nes pasiilgo savo merginos, pranešė televizija „Seven News“.

Pasak policijos, per avarinį išėjimą pabėgęs vyras kelis kartus sėkmingai išvengė viešbučio darbuotojų, tačiau buvo nufilmuotas stebėjimo kamerų.

Pagal taisykles, kuriais siekiama sustabdyti viruso plitimą šalyje, kovo 28 dieną iš pietrytinės Viktorijos valstijos atvykęs J. Davidas turėjo būti izoliuotas 14 dienų.

Jeigu jis būtų buvęs pasilikęs savo viešbučio kambaryje, vyras būtų buvęs paleistas pirmadienį, tačiau dabar jam teks praleisti už grotų ištisą mėnesį, taip pat sumokėti didesnę nei 2 tūkst. Australijos dolerių (1 160 eurų) baudą.

Policija visoje šalyje yra skyrusi baudų daugiau kaip tūkstančiui karantino taisyklių pažeidėjų. Tarp jų buvo dešimtys žmonių, dalyvavusių automobilių gatvės lenktynėse Brisbane ir grupė vyrų, kartu valgiusių picą viename automobilyje Sidnėjuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Negi kada bobos sugebės įvertinti tokį vyrų atsidavimą...

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip gerai padariau, kad nėjau dirbti į policiją. Gėda man dabar būtų juo būti. .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių