Migrantas iš Irako penkias valandas slėpėsi po autobusu

  • Teksto dydis:

Jaunas migrantas iš Irako Serbijoje pasislėpė po autobusu ir penkias valandas važiavo laikydamasis už jo važiuoklės dalies, kol buvo aptiktas Kroatijoje, ketvirtadienį pranešė žiniasklaida.

21 metų migrantas antradienį pasislėpė po autobusu važiavusiu iš Belgrado į Zagrebą, kroatų autobusų kompanijos „Cazmatrans“ atstovus cituoja dienraštis „Jutarnji List“.

Dienraštis rašo, kad vaikinas rizikavo gyvybe penkias valandas rankomis ir kojomis laikydamasis už autobuso ašies.

„Išgirdome iš po autobuso sklindantį keistą garsą ir pakvietėme vieną autobuso vairuotojų, kuris irgi išgirdo neįprastus garsus ir sustabdė autobusą“, – laikraščiui pasakojo vienas keleivių.

Autobusui sustojus netoli Ivanič Grado, esančio apie 40 kilometrų į pietryčius nuo Zagrebo, akivaizdžiai sukrėstas jaunuolis išlindo iš po autobuso, jis buvo purvinas, o jo rankos kruvinos, pasakojo keleivis.

Kroatijos policija nurodė 21 metų vyrą radę poilsio aikštelėje prie kelio, autobuso vairuotojui paskambinus policijai.

Pasak pareigūnų, migrantą apžiūrėjo medikai, bet jis nebuvo rimčiau sužeistas. Policija sako tikrinanti vyro patekimo į Kroatiją aplinkybes.

Europos Sąjungos narė Kroatija yra kelyje, kuriuo naudojosi šimtai tūkstančių migrantų, keliavusių per Balkanus į vakarų ir šiaurės Europą iki 2016 metų, kol atitinkamos tarnybos ėmėsi priemonių stabdyti juos.

Keli tūkstančiai migrantų įstrigo Serbijoje, bet kiekvieną dieną dešimtys migrantų mėgina tęsti kelionę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Paaiskinkit Europos debilams, prasome, ko tie juodasikniai BEGA NUO DEMOKRATIJOS kuria taip graziai amerikosai su bombikemis idiege tame Irake. Ir taip brangiai sumokejo - net 1.5 milijono gyvybiu. DEMOKRATINIS rojus tame Irake o jie nesidziaugia. Vot kurvos.

Bandis

Bandis portretas
Tikiuos deportavo ta prakeikta "pabegeli" atgal i namus pas babajus?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių