Mylimąją nužudęs rusų istorikas O. Sokolovas mėgino nusižudyti ir pats

Prisipažinęs, kad nužudė savo mylimąją, rusų istorikas Olegas Sokolovas, jo advokato duomenimis, mėgino nusižudyti.

63-ejų O. Sokolovas mėgino nusižudyti penktadienį, kai savo bute rodė, kaip įvykdė šiurpų nusikaltimą, sakė jo gynėjas Aleksandras Počujevas. Policininkai esą tam užkirto kelią.

Advokatas pabrėžė, kad O. Sokolovas „nuo pat pradžių“ grasino savižudybe. Jo kliento „psichinė būklė yra sunki“. Detalių apie mėginimą nusižudyti jis neįvardijo. Rusijos teisėsauga atsisakė komentuoti šią informaciją.

O. Sokolovas buvo sulaikytas prieš pusantros savaitės, kai Moikos upėje Sankt Peterburge mėgino paskandinti buvusios savo studentės Anastasijos Ješčenko kūno dalis. Policija ištraukė istoriką iš ledinio vandens ir jo kuprinėje rado moters rankas. Po to O. Sokolovo bute pareigūnai aptiko 24 metų moters, su kuria jis kartu gyveno, kūną be galvos bei kruviną pjūklą.

Anot A. Počujevo, tyrėjai nusikaltimo rekonstrukcijai O. Sokolovą penktadienį buvo atvežę ir prie upės. Čia istorikas dėvėjo neperšaunamą liemenę ir šalmą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Stribvaikis.

...

... portretas
Nėra laisvės Rusijoje, nėra - net nusižudyt laisvai neleidžiama. :s

KLP

KLP portretas
kai aktyvistu prase kad jam suteiktu geresnes patalpas kalejimui ir nereiktu sedeti su zudikais kazkaip neatrode, kad jis planuotu nusizudyti, o atrode, kad planuoja kaip jam reikes sedeti ateityje
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių