Naujojoje Zelandijoje aukcione parduotuose lagaminuose rasti žmonių palaikai

Naujosios Zelandijos policija pradėjo tyrimą dėl žmogžudystės, kai lagaminuose, kurie buvo nupirkti per aukcioną didžiausiame šalies mieste Oklande, buvo, kaip įtariama, rasti žmogaus palaikai.

Manoma, kad neskelbiamas skaičius žmonių palaikų buvo laikomas lagaminuose, parduotuose aukcione kartu su kitais sandėliavimo patalpoje buvusiais daiktais, o juos gavusi nieko neįtarianti šeima parsivežė namo.

Policijos pareigūnas Tofilau Faamanuia Vaaelua (Tofilau Famanuja Vaaelua) patvirtino, kad praėjusį ketvirtadienį vieno Pietų Oklande esančio namo gyventojai dėl šio šiurpaus savo radinio iškvietė policiją.

Pareigūnai neįtaria, kad šeima yra kaip nors susijusi su įtariama žmogžudyste.

„Policijai svarbiausia – patvirtinti mirusiojo tapatybę, kad galėtume nustatyti visas šį radinį gaubiančias aplinkybes“, – pridūrė T. F. Vaaelua.

Policija nurodė, kad atliekama teismo medicinos ekspertizė, o kriminalistai bando nustatyti aukų skaičių.

Sandėliavimo patalpose, už kurias neapmokėtos sąskaitos, laikomų daiktų pardavimas aukcione yra įprasta praktika.

Papatoitojuje, pietiniame Oklando priemiestyje, esančios saugyklos savininkas naujienų svetainei „Stuff“ teigė, kad įmonė bendradarbiauja su policija tyrimo metu.

Leidinys „Newshub“ pranešė, kad policija turi reikalų veikiausiai su kelių žmonių palaikais.

T. F. Vaaelua pridūrė, kad policija mano, jog „tiesioginio pavojaus visuomenei dėl šio incidento nėra“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O ko tikėjotės?

O ko tikėjotės? portretas
Irgi nustebau. Ankstesnis Kraujo centro vadovas ir valdininkas jau visai susenęs su pasiligojusia ir taip pat artėjančia link senatvės vargšelė susilaukė dviejų sūnų. Buvo pagarsėjęs kraujo plazmos nelegalia prekyba ir kraujo preparatų stumdymas į užsienį taip, kad jam pačiam pajamų dalis ateidavo. Nepasodino jo. Bet sugebėjo išsigimusius vaikus padaryti su diplomais. Vieną per pandemiją išsiuntė į Zelandiją. Tai kas ten nuvyko per individai? Išsigimėliai iš medikų recidyvistų išsigimėlių ir nusikaltėlių ratelių.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių