Pereiti į pagrindinį turinį

Neeilinis incidentas: pareigūnas nušovė prie vogto automobilio vairo sėdėjusį paauglį

2023-04-07 13:15
DMN inf.

JAV, Vašingtone, teisingumo departamentas tirs paauglio žūtį, praneša LNK.

Stop kadras

Pareigūnų kūno kameromis buvo užfiksuoti vaizdai, kai per incidentą nušautas prie vairo sėdėjęs 17-metis juodaodis. Jis miegojo vogtame automobilyje. Paauglį nušovė policijos pareigūnas.

Iš pradžių ketinta tyliai įsėlinti į automobilį ir 17-metį sulaikyti. Tačiau įvykiai pasisuko kita linkme: kadangi transporto priemonė buvo užvesta, paauglys nuspaudė greičio pedalą – vienas policininkas iškrito, kiti – išsilakstė, o dar vienas – liko ant galinės sėdynės.

Jis ragino jaunuolį sustoti, tačiau šiam nepaklūstant, šovė jam į nugarą. Tada nevaldomas automobilis trenkėsi į namą. Mašinoje buvo rastas ginklas. Kaip įtariama, ne policininko, o 17-mečio.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Po įvykio žmonės ėmė diskutuoti, ar tikrai būtent tokiu būdu policininkai turėjo sulaikyti jaunuolį. Galbūt jie galėjo elgtis kitaip – ištraukti iš automobilio ar pan.

„Manau, kad tai gali būti paties pareigūno sukelta pavojinga situacija. Toks taktinis sprendimas nebuvo naudingas jam, todėl pareigūnas atsidūrė pavojuje – kalbėjo John Jay koledžo profesorius Keith Taylor.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų