Nelaimė R. F. Kennedy šeimoje: perdozavusi mirė vaikaitė

Saoirse Kennedy Hill (Sirša Kenedi Hil), buvusio JAV generalinio prokuroro Roberto F. Kennedy (Roberto F. Kenedžio) vaikaitė, mirė dėl numanomo perdozavimo šeimai priklausančiame komplekse, ketvirtadienį pranešė JAV žiniasklaida.

R. F. Kennedy buvo nužudytas 1968 metais, kai siekė prezidento posto. Tuo metu buvo praėję beveik penkeri metai nuo išpuolio Dalase, per kurį buvo nušautas jo brolis, tuometis JAV prezidentas Johnas F. Kennedy (Džonas F. Kenedis).

Mūsų širdys sudaužytos dėl mylimos Saoirse netekties. Jos gyvenimas buvo kupinas vilties, pažado ir meilės.

Laikraštis „The New York Times“ remdamasis šeimai artimais šaltiniais pranešė, kad ketvirtadienį po pietų į Kennedy šeimos valdas Hajanis Porte Masačusetse, kur gyveno 22 metų S. Kennedy Hill, buvo iškviesta greitoji pagalba.

S. Kennedy Hill buvo nuvežta į ligoninę netoliese, kur buvo konstatuota jos mirtis, rašė laikraštis. „Mūsų širdys sudaužytos dėl mylimos Saoirse netekties, – sakoma Kennedy šeimos pareiškime, kurį išplatino JAV žiniasklaida. – Jos gyvenimas buvo kupinas vilties, pažado ir meilės“.

Mokydamasi vidurinėje S. Kennedy Hill moksleivių laikraščiui rašydavo apie savo problemas dėl depresijos ir psichinės ligos. Nepaisydama tragedijų, ištikusių du garsiausius jos narius, Kennedy šeima toliau aktyviai dalyvauja politikoje.

Joe Kennedy III (Džo Kenedis III), R. F. Kennedy vaikaitis, 2013 metais tapo JAV Atstovų Rūmų nariu.

„The New York Times“ duomenimis, S. Kennedy Hill pernai dalyvavo visoje šalyje vykusiuose protestuose prieš smurtą panaudojant ginklus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių