Niujorke užpuolikui pradėjus šaudyti parduotuvėje žuvo vienas, sužeisti dar du žmonės

Niujorke, Long Ailande užpuolikui antradienį pradėjus šaudyti parduotuvėje žuvo vienas ir buvo sužeisti dar du žmonės, pranešė televizija „NBC News“, remdamasi pareigūnais.

Nasau apygardos policijos komisaras Patrickas Ryderis (Patrikas Raideris) per spaudos konferenciją sakė, kad gyvybės neteko 49 metų vyras. Kaip pranešama, tai buvo tos parduotuvės darbuotojas

Du sužeistieji buvo nugabenti į netoliese esančias ligonines. Kaip pranešama, jie yra sąmoningi.

Įtariamasis tebeieškomas. Informacijos apie jo motyvus kol kas nėra.

Nasau apygardos policijos komisaras sakė, kad incidentas įvyko apie 11 val. vietos (18 val. Lietuvos) laiku Long Ailende Vest Hempstede įsikūrusio prekybos centro „Stop & Shop“ vadybininko kabinete, esančiame virš prekybos salės.

P. Ryderio teigimu, parduotuvėje tuo metu buvo „keli šimtai“ pirkėjų.

Policija sakė, kad dėl šaudymo ieškomas asmuo, 30-metis Gabrielis DeWittas Wilsonas (Geibrielis Devitas Vilsonas), yra dirbęs minėtoje parduotuvėje. Pasak P. Ryderio, nėra aišku, ar šis vyras tebėra ten įdarbintas.

Vakarų kryptimi nubėgęs vyras dėvėjo juodus rūbus ir turėjo nedidelį šaunamąjį ginklą, sakė P. Ryderis per spaudos konferenciją.

Po incidento nufilmuotame vaizdo įraše buvo matyti policijos ir greitosios pagalbos automobiliai, stovintys priešais parduotuvę, ginkluoti pareigūnai ir geltona nusikaltimo vietos juosta užtvertas įėjimas į prekybos centrą.

Policija nurodė, kad netoliese esančioms mokykloms buvo liepta nepriimti lankytojų, o gyventojų buvo paprašyta likti namie.

„Stop & Shop“ prezidentas Gordonas Reidas (Gordonas Rydas) paskelbė pareiškimą, kuriame teigė, kad bendrovė yra „sukrėsta“ dėl šio incidento ir nurodė, kad parduotuvė liks uždaryta iki atskiro pranešimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stal

Stal portretas
Gabrielis Devitas Vilsonas buvo tas kuris šaudė, sugautas ir sulaikytas. Nužudė vadybininką ir dar du žmones sužeidė, pridurkas. Bet naujienos pas jumis "naujos" :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių