Norvegijai nerimą kelią vaikiškos išvaizdos sekso lėlės

  • Teksto dydis:

Norvegijos policija išreiškė susirūpinimą dėl to, kad vis daugiau vyrų užsisako vaikiškos išvaizdos sekso lėles iš Honkongo.

Norvegijos nacionalinė kriminalinių tyrimų tarnyba nurodė, kad šias lėles, kurios atrodo „kaip gyvos“, užsisako vyrai nuo 18 iki 60 metų ir kad tarp jų yra asmenų, teistų už lytinius nusikaltimus vaikų atžvilgiu.

Su sunkiais nusikaltimais kovojantis nacionalinės policijos padalinys pažymi, kad šie pirkėjai „ateityje gali kelti nusikaltimų vaikų atžvilgiu grėsmę“.

Atstovas Axelis Due (Akselis Duė) penktadienį sakė, kad minimos lėlės galbūt neatitinka Norvegijos įstatymų. Norvegų laikraštis VG rašė, kad trys vyrai buvo apklausti ir paleisti, o dar vienas buvo areštuotas dėl vaikų pornografijos laikymo.

A. Due nurodė, kad nuo spalio muitinės pareigūnai konfiskavo 21 tokią lėlę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
cha cia norvegai su svedais propoguoja pedofilija, homoseksualizma ,lezbietiska meile ir lytinius santykius tarp tevu ir vaiku , priveise ,,bernevernet,,, saragiu ...vaikucius nuo darzelinuku moko tratintis per subines ,ononizuotis, masturbuotis --cia jau nepatiko sex..leles is honkongo su vaikiskais veideliais ,jums tuoj niekas rankos nepaduos pasaulyje ..... o spjaus visiems y snukius
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių