Pereiti į pagrindinį turinį

O. Arestovičius apie n****i pasiųsto karo laivo fiasko: kad daugiau neplauktumėte į Ukrainą!

2022-04-14 07:53
DMN inf.

Rusijos gynybos ministerija patvirtino, kad užsidegė kreiseris „Moskva“ ir pripažino, kad jis rimtai apgadintas. Pasak Ukrainos prezidento patarėjo Oleksijaus Arestovičiaus, tai – didžiausias Rusijos laivyno pralaimėjimas nuo karinio jūrų laivyno laikų.

Scanpix nuotr.

Balandžio 13-osios vakarą „Ukrainska Pravda“ šaltiniai ir Odesos regioninės karinės administracijos vadovas pranešė, kad Ukrainos priešlaivinės raketos „Neptun“ pataikė į Rusijos Juodosios jūros laivyno raketinį kreiserį „Moskva“, skelbė pravda.com.

Tai įvyko maždaug už 20 jūrmylių nuo Gyvačių salos, kur trylika Ukrainos pasieniečių Rusijos karių buvo raginti pasiduoti, tačiau pasiuntė šį karo laivą n****i. O paskui, kaip paaiškėjo, buvo paimti į nelaisvę, bet grįžo namo.

Ketvirtadienio rytą Ukrainos prezidento patarėjas feisbuke suskaičiavo Rusijos karių nuostolius.

„Sunaikinti 22-ojo armijos korpuso (Krymas) šaudmenų sandėliai. Taip pat Rusijos Juodosios jūros laivyno kreiseriui „Moskva“ nepasisekė Gyvačių salos zonoje, kur jis anksčiau buvo pasiųstas. Kur yra „Moskva“? Ji nuskendo. Šis karinis įvykis yra didžiausias Rusijos laivyno pralaimėjimas nuo karinio jūrų laivyno laikų. Labai skambus „pliaukštelėjimas“. Simbolinis – pagal pavadinimą, kad jūs, velniai, neplauktumėte į Ukrainą“, – rašė jis.

Daugiau naujienų