Palestinietis subadė du izraeliečius, jį patį pašovė policija

Pirmadienį Jeruzalėje palestinietis peiliu subadė du izraeliečius, o pasienio policijos pareigūnė šovė į jį. Visi trys per incidentą buvo sužeisti, pranešė policija ir medikai.

Užpuolikas „peiliu subadė du civilius“ netoli miesto centrinės autobusų stoties, sakoma policijos pranešime.

„Incidentą pastebėjo pasienio policijos pareigūnės, viena iš jų atidengė ugnį ir neutralizavo teroristą, šis dabar gydomas“, – pridūrė ji.

Policijos atstovas žiniasklaidai sakė AFP, kad užpuolikas buvo palestinietis iš Vakarų Kranto Hebrono miesto.

Sužalotiems maždaug 25 metų vyrams buvo suteikta medicininė pagalba, po to jie vidutiniškos būklės išvežti į ligoninę, sakė organizacijos „Magen David Adom“ medikai.

Taip pat pirmadienį, kiek anksčiau, palestinietis bandė atsuktuvu subadyti karį Guš Eciono sankryžoje, į pietus nuo Betliejaus okupuotame Vakarų Krante, pranešė kariuomenė.

Įvykio vietoje buvusiems kariams pavyko „užkirsti kelią bandymui įvykdyti teroro išpuolį ir neutralizuoti užpuoliką“, – sakoma kariuomenės pareiškime. – Užpuolikas buvo išvežtas į ligoninę gydymui".

Įtampa Vakarų Krante ir Rytų Jeruzalėje išaugo po to, kai praėjusią savaitę šeši palestiniečių kovotojai pabėgo iš griežtai saugomo kalėjimo Izraelio šiaurėje. Per gaudynes pastarosiomis dienomis keturis iš jų pavyko sulaikyti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių